Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Uğurmumcu İndesit Servisi
Uğurmumcu İndesit Servisi

Uzun süreli tamir gereken veya servise götürülmesi zorunlu olan ürünlerde, müşteriyi güç durumda bırakmamak amacıyla ayrıntılı hizmet anlayışımız ile Uğurmumcu İndesit Ikınox Servisi hep yanınızdadır.

Uğurmumcu İndesit Servisi  

Bu amaçla; ürün bilgileri, teknik destek, kampanya detayı ve uygulamaları, bayi adres bilgileri gibi her türlü sorununuza profesyonel bir ekiple tam zamanında çözüm sunuyor. Ayrıca, sürekli yapılan anketlerle düzenli olarak müşteri memnuniyeti ölçülür.

İndesit Servisi Uğurmumcu    

Ayrıntılı Hizmet Anlayışımız nelerdir?

·        Acil Nöbetçi Servisi.

·        Servis personelimiz için sağlık kuralları ve hijyen, uyulması gereken kuralların en başında gelir. Ürünlere yerinde bakım ve onarım hizmeti verilecekse, her müşteri ziyaretinde mutlaka galoş giyilir.

·        Uzun süreli tamir gereken ve servise götürülmesi zorunlu olan ürünlerde, müşteriyi güç durumda bırakmamak amacıyla çözümler uygulanır.

Uğurmumcu İndesit Servis 

İstanbul’da faaliyetlerini sürdüren İndesit Türkiye beyaz eşya ürünlerinin üretim ve satışını gerçekleştirmektedir. Beyaz eşyalarınız için hızlı, ekonomik teknik yardım Uğurmumcu İndesit Servisi IKINOX ile servis almanın yolunu keşfedin.

İndesit Servis Uğurmumcu 

Siz müşterilerimize yardım edeceğimiz başlıca beyaz eşyalar:

·        Çamaşır makinası.

·        Kurutma makinası.

·        Bulaşık makinası.

·        Buzdolabı.

·        Derin dondurucu.

·        Ocak, fırın.

·        Davlumbaz.

Uğurmumcu İndesit Beyaz Eşya Servisi   

Örneğin; Çamaşır makinam su boşaltmıyor, su almıyor. Çamaşır makinası çok gürültülü çalışıyor ya da makinam sarsıntılı çalışıyor. Deterjan çekmecesinde aşırı köpük oluşuyor, deterjan çekmecesinden su kaçırıyor. Çamaşır makinası deterjan almıyor, altından su kaçırıyor veya makinam duruluma ya da sıkma yapmıyor gibi problemleriniz varsa hiç düşünmedenProfesyonel servis anlayışını yakından tanıyın!

Uğurmumcu İNDESİT Servisi TEL NO: 0216 606 08 40 arayın!

FİRMAMIZ ÖZEL SERVİSTİR.  

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım