Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Suadiye Buzdolabı Servisi
Suadiye Buzdolabı Servisi

2000 li yıllar da Buzdolabı Servisi hizmeti vermeye başlayan firmamız, 2018  yılında yeni uzman kadrosu ile İstanbul genelinde beyaz eşya tamir ve onarım servis hizmetini bir yıl garantili işçilik ile sağlamaktadır.

·        Buzdolabı.

·        Kombi. 

·        Çamaşır Makinesi.

·        Bulaşık Makinesi.

·        Kurutma Makinesi.

Suadiye Buzdolabı Servisi 

Yukarıda belirtmekte olduğumuz, beyaz eşyaların hepsini Suadiye Buzdolabı Servisi olan IKINOX olarak yıllardır tamir etmekteyiz. Her türlü beyaz eşyalar ayrı bir teknikle onarılır. Verilen hizmet sonrası test yapılır. Bununla birlikte servis elemanları her marka ürünü nasıl tamir edildiğini profesyonel olarak bilmesi gerekir. Bu yüzden işinin ehli olan bir teknik servisten hizmet alınmalıdır.

Buzdolabı Servis Suadiye

Bulaşık makinanız çok fazla ses mi yapıyor? Zamanla deterjan ana yıkama motorunda onarılabilecek bilye arızası vermiştir. Makinanızda pompa motoru arızalanmıştır.

Bardaklarınızdan ya da herhangi bir cam eşyanız kırılmış dolayısıyla bu kırılan parçalar devir daim sırasında ses yapıyor olabilir.

Suadiye Buzdolabı Servis 

Buzdolabı iyi soğutmuyor mu? Buzdolabınızın kapısı açık kalmış ya da buzdolabınızın sıcaklık ayarı minimumda kalmış olabilir. Belki de buzdolabınız içinde dolaşan soğutucu gazla ilgili problem ortaya çıkmıştır.Buzdolabınız su mu akıtıyor? Buzdolabınızın gider borusu tıkanmıştır. Cihaz motorunun üst kısmında bulunan su tası çatlak ya da kırık olabilir. Bundan dolayı içine koyduğunuz sıcak yiyecekler terleme yaparak suyun akmasına sebep olur. Kısaca birçok sebeplerden ötürü zor durumlar da kalabilirsiniz.

Suadiye IKINOX TEL NO: 0216 606 08 40

FİRMAMIZ ÖZEL SERVİSTİR.  

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım