Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Cevizli Buzdolabı Servisi
Cevizli Buzdolabı Servisi

Uzun süreli tamir gereken veya servise götürülmesi zorunlu olan ürünlerde, müşteriyi güç durumda bırakmamak amacıyla ayrıntılı hizmet anlayışımız ile Cevizli Buzdolabı Servisi Ikınox hep yanınızdadır.

Cevizli Buzdolabı Servisi 

Bu amaçla; ürün bilgileri, teknik destek, kampanya detayı ve uygulamaları, bayi adres bilgileri gibi her türlü sorununuza profesyonel bir ekiple tam zamanında çözüm sunuyor. Ayrıca, sürekli yapılan anketlerle düzenli olarak müşteri memnuniyeti ölçülür.

Buzdolabı Servis Cevizli 

Ayrıntılı Hizmet Anlayışımız nelerdir?

·        Acil Nöbetçi Servisi.

·        Servis personelimiz için sağlık kuralları ve hijyen, uyulması gereken kuralların en başında gelir. Ürünlere yerinde bakım ve onarım hizmeti verilecekse, her müşteri ziyaretinde mutlaka galoş giyilir.

·        Uzun süreli tamir gereken ve servise götürülmesi zorunlu olan ürünlerde, müşteriyi güç durumda bırakmamak amacıyla çözümler uygulanır.

Cevizli Buzdolabı Servis 

İstanbul’da faaliyetlerini sürdüren Cevizli Buzdolabı Servisi  Beyaz eşyalarınız için hızlı, ekonomik teknik yardım Cevizli Buzdolabı Servisi IKINOX ile servis almanın yolunu keşfedin.

Cevizli Buzdolabı Servisi 0216 606 08 40 arayın!

Profesyonel servis anlayışını yakından tanıyın!

FİRMAMIZ ÖZEL SERVİSTİR. 

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım