Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Bostancı Buzdolabı Servisi
Bostancı Buzdolabı Servisi

Bostancı Buzdolabı Servisi olarak Bostancı bölgesinin her mahallesine IKINOX Buzdolabı servisimiz olmakla birlikte zamanında orada olup sizlere hizmet sağlıya bilmek için kendimizi her geçen gün geliştirmekteyiz.Bostancı Buzdolabı Servisi onarım bakım ve montaj işlemlerinde tecrübeli kadromuzun sizler için tek politikası güvendir. Servislerimizde arıza tespiti yapılarak müşteriden onay alındıktan sonra arıza onarılır ve ihtiyaç duyulması halinde parça değişimi yapılmaktadır.

Bostancı Buzdolabı Servisi

Bostancı Buzdolabı Servisi olarak biz tüm hizmetlerimizde, profesyonel, çağdaş, güvenilir, çevreye duyarlı, müşteri haklarına saygılı, kaliteli hizmet veren, müşteri odaklı ve sürekli kendini geliştiren ayrıca yaptığımız işin arkasında bir firma olarak hizmetinizdeyiz.Kaliteyi en üst seviyede yaşamak siz değerli müşterilerimizin de hakkıdır. 

Buzdolabı Servis Bostancı 

Bostancı Buzdolabı Servisi, sizlere her daim kaliteli uygun fiyat sunan servis firmamız, ödemelerde de her zaman kolaylık sağlar. Sizlere EFT, banka kartları ile ödeme veya elden nakit ödeme gibi seçeneklerde sunar. IKINOX Bostancı Servisi, müşterilerimize hızlı garantili hizmet vermektir. Mağdur olmamanız için elinden gelen her şeyi yapar. Kaliteli hizmeti veya uygun fiyat almak için 7/24 kurumsal firmamıza ulaşarak, taleplerinizi iletin!

Bostancı Buzdolabı Servisi 

IKINOX Bostancı servisi, hizmetlerimizden faydalanmak ve teknik bilgi almakiçin iletişim sayfasından bize ulaşabilir veya servis formunu kullanarak servis talebinde bulunabilirsiniz.

Bostancı Buzdolabı Servisi İletişim:0216 606 08 40

FİRMAMIZ ÖZEL SERVİSTİR. 

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım