Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Sancaktepe Vestfrost Servisi
Sancaktepe Vestfrost Servisi

Sancaktepe Vestfrost Servisi Yıllarca ev aletleri sektörüne önemli katkılar sağlayan Vestfrost servisi olan IKINOX, buzdolabı veya klima gibi ev eşyalarının arızası durumunda size en kaliteli çözümü sunar. Beykoz da bulunan özel servisimizin hizmet verdiği genel eşyalar;

·Derin dondurucu.

·Buzdolabı.

·Kombi.

·Çamaşır makinası.

·Bulaşık makinası.

·Fırın, ocak.

·Set üstü ocaklar.

·Kurutma makinaları.

·Ankastre cihazlar.

Sancaktepe Vestfrost Servisi

Sancaktepe Vestfrost Servisi geçmiş yıllarda edindiği deneyim ve birikimleri ile üst seviyede hizmet anlayışını ilkesi olarak kabul eden firmamız, yüksek müşteri memnuniyeti prensibiyle hareket etmektedir.Günümüz firma anlayışına paralel olarak üst düzey teknik donanım zenginliği ile çalışmalarını yürüten firmamız ve şubelerimiz aynı zamanda eğitimli ve belgeli uzman personel kadrosu ile de hizmetlerinde devamlılık sergilemektedir.

Vestfrost Servis Sancaktepe

Profesyonel hizmet anlayışı, üst düzey müşteri memnuniyeti anlayışı ile hareket eden Sancaktepe Vestfrost Servisi başarısını innovasyon hizmetlerinden almaktadır.Bünyemizdeki tüm süreçler yönetim sistemi ile entegre edilerek, birbirini kontrol eden bir yapı geliştirilmiştir. Bu yapı hedeflerimizi beslemektedir.Sancaktepe ve çevresindeki pazarlarda tüketici ilişkilerine satış sonrasında hız kazandırarak daha yaygın şekilde memnuniyeti devam ettirmektedir.

Sancaktepe Vestfrost Servis 

Sancaktepe Vestfrost Servisi müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Müşterilerimize sağladığımız servis hizmetleri şunlardır;

·İşinde uzman elemanlarla çalışmaktayız.

·Doğru tespitlerle zamanında ürünü tamir etmekteyiz.

·Tamir sonrası ürünü sizinle birlikte kontrol ederiz.

·Randevulara zamanında gideriz.

·Müşterilerimize yedek cihaz temin ederiz.

·Beyaz eşyalarınızın tamirini garantili olarak yapmaktadır.

Vestfrost Servisi Sancaktepe 

Sancaktepe Vestfrost Servisi  ev aletleri zamanla size çok büyük sorunlar yaşatabilir. Maddi manevi sıkıntı çekmek istemiyorsanız buzdolabı, kombi gibi ev aletlerinizin düzenli olarak bakım yapılması gerekir. Sancaktepe Vestfrost Servisi uzun yıllardan beri halkı için çalışmakta zor durumda kalmamanız mağdur olmamanız için elinden gelen her şeyi yapar.

Sancaktepe Vestfrost Servisi

Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM:0216 577 79 00

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım