Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Dudullu Bosch Servisi
Dudullu Bosch Servisi
BOSCH Beyaz Eşya alanında sorunsuz hizmet sunmak için Dudullu Bosch Özel Servisi olarak destek sunuyoruz. Alanında yılların deneyimi ile uzman kadromuzla beraber doğru ve hızlı çözümler üretmekteyiz. IKINOX Özel Servisi olarak sevis hizmeti sırasında orijinal yedek parça kullanma avantajının farkındayız.
 
Dudullu Bosch Servisi hizmeti sunduğumuz tüm kullanıcılarımıza 1 yıl garanti veriyoruz. Hem parça hem de destek garantisi sunuyoruz. Sizde beyaz eşyalarınızda problemler yaşıyorsanız 0216 606 08 40  numaralı telefondan çağrı merkezimizle iletişime geçebilirsiniz. ulaştığınız çağrı merkezi yetkilisi sorunu kayıt altına aldıktan sonra sizi teknik destek yetkilisine yönlendirecektir.

 Dudullu Bosch Servisi 

Yaşadığınız problemin net olarak anlaşılabilmesi için çağrı merkezi yetkilisi tarafınıza bazı sorular iletebilir. Telefon desteği ile probleminiz çözülemiyorsa eğer gezici servisimiz adresinize yönlendirilir. Teknik destek yetkilisi kontrollerini gerçekleştirdiği zaman yapılabilecek işlemleri size aktarır ve onayınızı aldığı taktirde arıza giderme işlemini başlatır.

Müşterilerimize daha kaliteli hizmeti sunmak adına gelişmeyi öncelikli görüyoruz. Sizlerin görüş ve önerileri bizim için çok önemlidir. Tarafımızdan aldığınız hizmet hakkında düşünce, öneri ve görüşleri çağrı merkezimize bildirmenizi rica ediyoruz. Geri dönüşü yapılan tüm bildirimler uzman yetkililerimiz tarafından titizlikle incelendikten sonra gerekli işlemler başlatılıyor.

Değerli müşterilerimize sunulan hizmetin daha kaliteli olması açısından sürekli iyileştirmeler gerçekleştirme peşindeyiz. Uygun fiyat ile kaliteli hizmeti sunma amacındaki firmamız, orijinal yedek parça stoğunu da sürekli genişletmektedir.

Dudullu Bosch Servis

Dudullu Bosch Servisi, kullanıcılarına en iyi hizmeti sunmayı misyon edinmiştir. Hizmet sırasında birçok parça değişimi gerçekleşebilir. Dudullu semtinde hizmet verdiğimiz tüm kullanıcılara 1 yıl boyunca garanti sunmaktayız. Sunulan hizmetin garanti kapsamında olduğunu ve titizlikle gerçekleştiğini dikkate almanızı isteriz. Sizlerde hizmetimizi deneyerek kalite ile çalışma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Hemen bizi arayın Dudullu Bosch Özel Servisi kapınıza gelsin.
0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım