Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Suadiye İndesit Servisi
Suadiye İndesit Servisi

Beyaz Eşyanızdaki tüm bakımları istediğiniz takdirde yapabiliyoruz. Ayrıca tüm parçalarında istediğiniz değişiklik de yapılabilmektedir.

Suadiye İndesit Servisi

İndesit Türkiye markası bünyesinde, Siz müşterilerimize yardımcı olabileceğimiz başlıca beyaz eşyalar:

·        Çamaşır makinası.

·        Kurutma makinası.

·        Bulaşık makinası.

·        Buzdolabı.

·        Derin dondurucu.

·        Ocak, fırın.

·        Davlumbaz.

İndesit Servis Suadiye

Suadiye İndesit Servisi olarak; ilk önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. Hizmet sektöründe onbeş  yıldır aktif rol almaktayız. Sadece bir alanda sıkışıp kalmayıp her alanda göz dolduran yenilikleriyle kendini müşterilerine adamış firma olmakla birlikte en önem verdiğimiz konulardan biri de sonsuz güvendir. Beyaz Eşya ürünlerin teknik servis hizmetlerini yaptığımız işlerde, verdiğimiz bir yıl garantiyle hizmette sınır tanımıyoruz.

Suadiye İndesit Servis 

Suadiye İndesit Servisi; 15 yılı aşkın süredir hizmet veren firmamız, tecrübeli teknik kadroya sahiptir. Güvenilir ya da verimli ekip olma anlayışıyla; müşteri memnuniyetini kalite eşliğinde zamanında ilkesinden ödün vermeden dünya standartlarına uygun olarak hizmet sunmaktayız.

İndesit Ankastre Servis Suadiye 

Suadiye İndesit Servisi; Hizmet kalitesine bağlantılı olarak müşteri memnuniyeti arttırmaya yönelik çalışmalarımız sürekli olarak devam etmektedir. Teknolojinin katkılarını sunarak; müşterilerimize her noktada çözüm oluyoruz. Sorunlarınızı gidermek, destek olmak için durmaksızın çalışıyoruz.

Suadiye İndesit Beyaz Eşya Servisi 

Teknik serviste son noktayız! Peki neden IKINOX servis?

Teknisyenlerimiz kendi markalarını çok iyi bilmektedir. Gerekli özel ekipmanlara, teşhis ve onarım cihazlarına sahip durumundayız. Verilen hizmetin sorumluluğunu üstlenen yapı sayesinde İndesit marka kalite standartlarına ve sürekli geliştirilen teknik talimatlara göre bakım/onarım yapmaktayız.Suadiye IKINOX Servisi; Güvenirlik, emniyet ve uygunluklarının tespiti amacı ile kalite ve hassasiyet kontrollerinden geçiriyoruz.

Suadiye IKINOX Servisi iletişim: 0216 606 08 40

FİRMAMIZ ÖZEL SERVİSTİR.  

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım