Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

İçerenköy Çamaşır Makinası Servisi
İçerenköy Çamaşır Makinası Servisi

İçerenköy Çamaşır Makinası Servisi Firmamızı diğer firmalardan ayıran özelliği, sektörde hızla değişen teknolojiyi takip eden, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir zihniyetle müşteri odaklı çalışmasıdır.

İçerenköy Çamaşır Makinası Servisi

İçerenköy Çamaşır Makinası Servisi; Hangi marka olursa olsun elektrikle çalışan tüm beyaz eşyaların arızalanabileceği gibi Çamaşır Makinalarıda, beyaz eşyalar da arızalanabilir ve bu da teknik servis ihtiyacını doğurur.

İçerenköy Çamaşır Makinası Servis

İçerenköy IKINOX Servisi olarak hizmet veren İstanbul Anadolu Yakasında gelişmiş hizmet ağımız ile sizlerin yanındayız. Her bölgede konumlandırılmış olan tam donanımlı araçlarımız, 7-24 hizmet veren çağrı merkezinden aldığı bilgiler doğrultusunda en kısa zamanda sizlere ulaşmaktadır.

Çamaşır Makinası Servisi İçerenköy

Yıllardır memnuniyetini sağladığımız müşteriler sayesinde bu sektörde bir numara olmayı başardık. Amacımız verdiğimiz kaliteli ve profesyonel hizmetten tüm beyaz eşya kullanıcılarının faydalanmasını sağlamak. Unutmayın; güvenebileceğiniz IKINOX İçerenköy Çamaşır Makinası Servisi olarak her zaman yanınızdayız.

İçerenköy Çamaşır Makinası Servisi

Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM:0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım