Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Dudullu Ariston Servisi
Dudullu Ariston Servisi

Dudullu Ariston Servisi


Dudullu Ariston Servisi ;tüketici ilişkilerini yönetmek belirli bir süreci beraberinde getirmektedir. Bu evreleri şu şekilde sıralamak mümkündür; Müşteri edinme, seçme, koruma ve derinleştirme başlıkları gibidir.
Müşteri ilişkileri yönetiminin bu evresinin ana amacı “en karlı müşteri kim?” sorusunun cevabının bulunmasıdır. Bu çerçevede şu çalışmalar yapılmaktadır.

Hedef kitlenin belirlenmesi,
Bölümlendirme,
Konumlandırma,
Kampanya planları,
Marka ve müşteri planlamaları,
Yeni ürün lansmanları.

Dudullu Ariston Servis

Yeni müşteri edinmek, var olan müşteriyi tutmak,  sadakatini kazanmak ve karlılığını artırmak için anlamlı iletişimler yoluyla işletme çapında müşteri davranışlarını anlama ve etkileme yaklaşımıdır.

Dudullu Ariston Servisi Uzman ekibimiz tarafından profesyonelce çözümler üretmekteyiz. Bu sayede kaliteli bir hizmet sunmaya çalışıyoruz. Beyaz eşya servisi vererek geçiştirmeyip, tüm sorunlarını gidermeye çalışıyoruz. Güven konusuna gelince güvenli bir ekibe sahip bulunarak sizin de güveninizi kazanıyoruz. Bize internet sitemizden ya da bizi arayarak ulaşma imkanına sahipsiniz. Sizde beyaz eşya servisi olarak emin ellere emanet ederek hemen çözüme ulaşabilirsiniz.
Dudullu Servisi dahilinde Ariston marka beyaz eşya ürünlerinin teknik servis, bakım, onarım, tamir hizmetlerini 15 yıldır kurumsal olarak İstanbul genelinde özel servis olarak yerine getiren firmamız, Ariston servis İstanbul ilimiz genelinde Anadolu yakası özellikle Dudullu bölgesinde faaliyet göstererek, çalışmalarımızı dünya ölçeğinde yerine getirmekteyiz.

Ariston Servis Dudullu 

Dudullu Ariston Servisi olarak kaliteli, hızlı ve güvenli bir hizmet anlayışı olan firmamız, 15 yılı aşkın süredir sektörde olmanın verdiği tecrübe, özveri ile çalışmalarına devam etmektedir. Ariston  servisleri hizmetleri arasında bulunan kombi, beyaz eşya, ankastre ürünlerinin tamir, bakım veya montajı bulunmaktadır.

Başlıca ürün gamı; 

Dudullu müşteri hizmetleri tel no: 0216 606 08 40 Özel Servis İhtiyacında bir telefon kadar yakınızdayız!

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım