Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Üsküdar Sharp Servisi
Üsküdar Sharp Servisi

Üsküdar Sharp servisi 0216 606 0 840 olarak hizmet veren firmamız, evlerinizde yer alan farklı birçok çeşit beyaz eşyanın bakım, onarım ve arızalı parçalarının değişimi konusunda hizmet vermektedir. Uzman personellerden oluşan teknik ekibimiz sayesinde, beyaz eşyalarınızın kullanım ömürleri uzar ve ev işlerinizde sorunsuz olarak uzun yıllar kullanıma müsait hale gelir.

Haftanın 7 günü 24 saat ulaşım sağlayabileceğiniz müşteri destek hattımıza erişim sağlayabilir, en uygun fiyat ve ödeme koşullarından yararlanabilirsiniz. Garantili bakım ve tamirat içeren servisimiz, en kısa sürelerde en etkili çözümler sunarak mağduriyetlerinizi gidermektedir. Üsküdar Sharp servisi kapsamında bakım ve onarım yaptığımız tüm elektronik ev aletleri, mutlaka ileri teknik bilgilere sahip olmayı gerektirecek hizmetlerdir. Bu sebeple önemli maddi değerlere sahip olan beyaz eşyalarınız, mutlaka uzman firmalar tarafından bakım ve onarım görmelidir. Aksi takdirde hem sorunlarınızın çözümü noktasında bir sonuç elde edemez, hem de ekonomik olarak önemli kayıplarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Uzun yıllardır beyaz eşya tamir, bakım ve onarımı konusunda edindiğimiz tecrübeler ışığında sorunlarınıza kesin ve kalıcı çözümler üretiyoruz. Sharp Beyaz Eşya Servisinde Hızlı Çözümler Sunuyoruz Üsküdar Sharp servisi hizmetlerimiz sırasında en çok karşılaştığımız şikâyet konuları, servis sürelerinin uzun oluşu sebebiyle müşterilerin yaşadığı mağduriyetler olmaktadır. Firmamız bu konudaki müşteri hassasiyetinin bilincinde bir anlayışla, en kısa sürelerde memnuniyet verici ve çözüm odaklı çalışmaktadır.

• Buzdolabı • Çamaşır Makinası • Klima • Bulaşık Makinası • Kombi • Fırın Türünden tüm Sharp marka beyaz eşyalarınızın bakım ve onarımı büyük bir titizlik içerisinde yapılarak ilk günkü gibi kullanımınıza sunulmaktadır. Üsküdar Sharp servisi konusunda uzman olan firmamız, en ileri teknolojik sistemleri kullanarak servis hizmetlerini yerine getirmektedir.

Üsküdar Sharp servisi

Geniş servis imkânlarımızla kısa sürede ev veya işyerinize gelerek gerek yerinde, gerekse firma merkezimizde eşyalarınızın bakım ve onarımını yapılmaktadır. Firmamız uzun yıllar servis sektöründe güven verici çözümleriyle sektörde öncü firmalar arasında yer almaktadır. Tüm hizmetlerimizde müşteri memnuniyeti en vazgeçilmez ilkemiz olarak öne çıkmaktadır. Sharp marka Beyaz eşyalarınızla ilgili tüm sorunlarınızda firmamızın iletişim numaralarından bize ulaşarak bilgi alabilir, uygun fiyat ve ödeme koşullarımızdan yararlanabilirsiniz.0216 606 0 840

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım