Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Üsküdar Küpperbusch servisi
Üsküdar Küpperbusch servisi

Üsküdar Küpperbusch servisi 0216 606 0 840 taleplerinde uzun yıllardır profesyonel olarak hizmet veren firmamız, ev yaşamında en çok önem verilen beyaz eşyalarınızın bakım, onarım ve parça değişimi konusunda hizmet vermektedir. İstanbul’un birçok ilçesinde olduğu gibi Üsküdar ilçesinde de görev yapan ekibimiz, geniş servis olanakları ile en kısa sürelerde ihtiyaçlarınıza cevap vermektedir.

Sürekli yenilenen teknolojiye ayak uydurmak konusunda en ilerici fikirlere sahip yapısıyla, müşteri memnuniyeti ilkesini hedefleyen bir anlayış içerisinde hizmet veren firmamız, 7/24 müşteri destek hattıyla her an yanınızdadır. Üsküdar Küppersbusch servisi olarak sektörde tanınır firmaların başında gelen şirketimiz, en hızlı çözümlere ulaşabilmek adına teknik gelişimini sürekli olarak güncellemektedir.

Konusunda uzman personellere sahip yapımız, müşteri taleplerinde olağan üstü hızlı çözüm üretebilmemize zemin oluşturmaktadır. Ev veya işyerlerinizde kullanmakta olduğunuz Küppersbusch marka eşyalar arasında yer alan • Çamaşır Makinası • Bulaşık Makinası • Buzdolabı • Davlumbaz • Fırın Cinsinden tüm eşyaların bakımları yapılarak kullanım ömürlerini uzatan firmamız, parça değişimi konusunda da hassas davranarak orijinal parça montajı yapmayı tercih ederek sağlıklı çözümler üretmektedir.

Küppersbusch Servisinde Hızlı ve Ekonomik Çözümler Üsküdar Küppersbusch servisi olarak en fazla önem verdiğimiz husus, müşterilerimizin sorunlarına hızlı, kalıcı ve ekonomik çözümler sunmaktır. Kurulduğumuz günden beri müşteri memnuniyetine bağlı kalarak yaptığımız çalışmalar sonucunda sürekli tavsiye edilerek gelişme göstermekteyiz. Evlerinizde en önemli konforu sağlayan eşyalar arasında yer alan beyaz eşyalarınızın en küçük bir sorununda, firmamızı arayarak gerekli bilgileri alabilirsiniz. Her gün tam zamanlı olarak görevinin başında olan uzman personelimize arıza kaydı bırakmanız, sorununuzun çözümü için yeterli olacaktır.

Üsküdar Küppersbusch servisi

Üsküdar Küppersbusch servisi hizmetlerinde bakım, onarım ve parça değişiminde en ekonomik fiyat teklifleri ile hizmet veren firmamız, servis araçlarımızla verilen adreslere en kısa sürede ulaşmakta ve en hızlı çözümlerle sorunları ortadan kaldırmaktadır. Beyaz eşyaların yapısındaki hassas elektronik tasarımlar nedeniyle, kesinlikle uzman kontrolünde bakım ve onarım yapılması önemli bir husustur. Aksi taktirde küçük bir arıza eşyanızın tamamen bozulmasına ve atıl duruma düşmesine sebep olabilmektedir. Bu sebeple uzman personelimize iletişim adreslerimiz veya telefon numaralarımızdan ulaşarak gerekli tüm desteği talep edebilirsiniz.

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım