Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Üsküdar Goldstar Servisi
Üsküdar Goldstar Servisi

Üsküdar Goldstar servisi 0216 606 0 840 konusunda hizmet veren firmamız, sektördeki engin tecrübesi ve teknolojik gelişmelere anında ayak uydurabilecek teknik seviyedeki uzman personeliyle, garantili servis hizmetleri vermektedir. Firmamız sürekli olarak tavsiye yolu ile büyümeyi hedefine alması sebebiyle, müşteri memnuniyetini vazgeçilmez bir ilke olarak benimsemiştir.

Ev veya işyerlerinde kullanılan maddi değeri oldukça yüksek olan beyaz eşya ve elektronik cihazlarınızın bakım, onarım ve yedek parça değişimine yönelik olarak hizmet veren firmamız, 7/24 hizmet hattıyla servis taleplerinizi en hızlı biçimde değerlendirmeye almaktadır. Üsküdar Goldstar servisi çalışanları müşteri taleplerin aldıktan sonra, servis araçlarımızla İstanbul’un birçok bölgesine kısa sürede ulaşarak gerek yerinde, gerekse firma merkezimizde bakım, onarım ve parça değişimi yapılmaktadır.

En uygun fiyat seçenekleri ile tüm sorunların garantili olarak çözüldüğü servisimizde, sorunların en kısa sürede çözülerek müşterilere mağduriyet yaşatılmaması en fazla önem verdiğimiz husustur. Üsküdar semtinde Goldstar marka beyaz eşya ve elektronik cihazlara sahip olan müşterilerimiz, firma iletişim hattından bize ulaştığı andan itibaren, randevu kaydı alınmakta ve servisimiz size özel çözümler üreterek sorunlarınızı büyümeden sonlandırmaktadır. Beyaz Eşya Servisinde Kalite ve Güven Üsküdar Goldstar servisi olarak kalite ve güven konusunda azami dikkat gösteren bir anlayışa sahip olan firmamız, ev yaşamında büyük öneme sahip olan beyaz eşyalarınızın bakımları konusunda da titiz bir işçilikle, eşyalarınızın daha uzun ömürlü olmasına yardımcı olarak ekonomik kazanç sağlamanıza destek vermektedir.

Üsküdar Goldstar servisi

Yüksek teknoloji ürünleri olmasına rağmen, çoğunlukla kullanım hataları dolaysıyla arızalanan beyaz eşyaların, bakımlarını düzenli olarak yaptırmak konusunda firmamızla gerekli ön görüşmeleri yaparak destek isteyebilirsiniz. Üsküdar Goldstar servisi çalışanları tüm arıza ve bakım hizmetlerinde son derece bilgili ve uzman görüşlere sahiptir. Bu sebeple tüm beyaz eşya arızalarında garantili hizmetler sunarak kalıcı çözümler üretmektedir. Kullanmakta olduğunuz Goldstar ürünler arasında yer alan, • Çamaşır Makinası • Buzdolabı • Kurutma Makinası • Fırın • Elektronik Cihazlar Gibi ev yaşamında olmazsa olmaz eşyalarınız ve elektronik cihazlarınızın arızalarını kulak ardı etmeden, en hızlı bir şekilde servisimize bildirmeniz, sorunlarınızın hızlı ve güven içerisinde çözülmesi için gereken en önemli adımdır.

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım