Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

 Ümraniye Sharp Servisi
Ümraniye Sharp Servisi

Ümraniye Sharp Servisi

Anında çözüm üretmek için çalışan IKINOX,  SHARP markalı cihazlarınıza bir yıl garantili teknik servis hizmeti verir. İstanbul anadolu yakasına hizmet veren IKINOX  çağrı merkezlerimizden arayarak randevu talebinde bulunabilirsiniz. Onarılması gereken beyaz eşyalarınız, ankastreleriniz ve kombileriniz için Ümraniye servisi için bize ulaşın!


Hızlı ve güvenilir teknik hizmet anlayışı ile gezici mobil araçları ile aynı gün SHARP ürünlerinize servis imkanı. Vermiş olduğumuz hizmetler için Ümraniye Sharp Servisiteknik ekip konusunda uzman ekiplerimiz size yönlendirilecektir. Teknik destek ekibimiz  sürekli eğitimlere tabi tutulur.

Ümraniye çevresine IKINOX özel servisimizin hizmet verdiği ürünler ;

·         SHARP Buzdolabı.

·         Çamaşır makinası.

·         Bulaşık makinası.

·         Fırın, davlumbaz.

·         Ankastre ürünler servisi.

Anadolu yakasının incisiyiz! IKINOX Özel Servisini talep ettiğiniz durumda evinize kadar gelecek olan, alanında uzman servis elemanları profesyonel ve ekonomik çözüm sunmaktadır. Aynı gün servis imkânı, kaliteli işçilik, güven eşliğinde, yaşamış olduğunuz sorunlar için tamir hizmeti sunuyoruz.

Ümraniye Sharp ServisiHızlı, güvenli bir hizmet anlayışı olan firmamız uzun süredir sektörde olmanın verdiği tecrübe ve özveri ile çalışmalarına devam etmektedir.

Ümraniye Sharp IKINOX firması olarak eşya servisi Ümraniye civar semtlerine beyaz eşya arıza servisi hizmeti vermekteyiz.

Ümraniye IKINOX ; Sharp marka ürünlerin arıza ve bakım işlemleri için hizmet sağlayan uzman teknik servisi olarak, arızalanmış ya da bakım gereken ürünlerinizi gelişmiş ekipmanları ile kontrol ederek hızlı bir şekilde sorunlarınızı çözmektedir.

Ümraniye Sharp IKINOX olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Müşterilerimize sağladığımız teknik hizmetleri şunlardır;

·         İşinde uzman personeller ile çalışmaktayız.

·         Doğru, yerinde ve zamanında tespitlerle ürünü tamir etmekteyiz.

·         Tamir sonrası ürünü sizinle birlikte kontrol ederiz.

·         Randevuya zamanında gideriz.

·         Müşterilerimize yedek cihaz tahsis ederiz.

·         Beyaz eşyalarınızın tamirini 1 yıl garantili olarak yapmaktayız.

IKINOX Acil Servisi %100 güvenilir, uzman yetkili ekip, yaygın servis ağı ile 7/24 hizmet vermektedir.

Ümraniye Sharp Özel Servisi hizmetlerimizden faydalanmak ve teknik bilgi almak için iletişim sayfasından bize ulaşabilir veya servis formunu kullanarak servis talebinde bulunabilirsiniz.

IKINOX ÖZEL SERVİS TELEFON: 0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım