Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

 Sancaktepe Siemens Servisi
Sancaktepe Siemens Servisi

Sancaktepe Siemens Servisi

İstanbul / Sancaktepe Siemens Servis; Beyaz Eşya sektöründe 15 yılı aşkın süredir hizmet vermekteyiz. Benimsediğimiz değerlere bağlı olarak, İstanbul piyasasında sürekli değişim gösteren müşteri isteklerini ve taleplerini en üst seviyede karşılamak ve kaliteli hizmet vermeyi amaçlamaktayız. Sancaktepe Siemens Servisi olarak profesyonel hizmetler sağlayarak, hızlı ve yerinde montaj, bakım servis hizmetleri sağlanmaktadır.

Sancaktepe Siemens Özel Servisi; Uzman ekibimiz tarafından profesyonelce çözümler üretmekteyiz. Bu sayede kaliteli hizmetler sunmaya çalışıyoruz. Beyaz eşya servisi diyerek geçiştirmeyin! tüm sorunlarınızı gidermek için yanınızdayız. Güven konusuna gelince tecrübeli, işinin ehli bir ekiple size her türlü sorunlarınızda yardımcı oluyoruz. Siz de beyaz eşyalarınızı emin ellere emanet ederek hemen çözüme ulaştırın!


Sancaktepe Siemens Özel Servisi olarak müşterilerimize daha kaliteli hizmeti sunmak adına sürekli gelişmeyi öncelik biliyoruz. Sizlerin önerileriniz bizim için çok önemlidir. Tarafımızdan aldığınız hizmet hakkında düşünce, önerive görüşleri 0216 606 08 40çağrı merkezimize bildirmenizi rica ediyoruz. Geri dönüşü yapılan tüm bildirimler uzman IKINOX özel servisi tarafından titizlikle incelendikten sonra gerekli işlemler başlatılıyor.

Sancaktepe Siemens IKINOX Özel Servisi, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Sancaktepe Siemens Özel Servisi olarak müşterilerimize sağladığımız servis hizmetleri şunlardır;

·         İşinde uzman personeller ile çalışmaktayız.

·         Doğru, yerinde ve zamanında tespitlerle ürünü tamir etmekteyiz.

·         Tamir sonrası ürünü sizinle birlikte kontrol ederiz.

·         Randevuya zamanında gideriz.

·         Müşterilerimize yedek cihaz tahsis ederiz.

·         Beyaz eşyalarınızın tamirini 1 yıl garantili olarak yapmaktayız.

Sancaktepe Siemens IKINOX Acil Servis %100 güvenilir, uzman yetkili ekip, yaygın servis ağı ile 7/24 hizmet vermektedir.

IKINOX Sancaktepe Siemens Özel Servisi, hizmetlerimizden faydalanmak ve teknik bilgi almak için iletişim sayfasından bize ulaşabilir veya servis formunu kullanarak servis talebinde bulunabilirsiniz.

IKINOX ÖZEL SERVİS TELEFON: 0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım