Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

 Sancaktepe Sharp Servisi
Sancaktepe Sharp Servisi

Sancaktepe Sharp Servisi

Sancaktepe Sharp Servisi; Firmamızı diğer firmalardan ayıran özelliği, sektörde hızla değişen teknolojiyi takip eden, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir zihniyetle müşteri odaklı çalışmasıdır.

Sancaktepe Sharp Servisi; İstanbul, önemli beyaz eşya markalarından biri olan Sharp markasının en çok kullanıldığı şehirlerden biri. Bu da inanılmaz derecede  sharp servis ihtiyacını doğurmuştur. Yani hangi marka olursa olsun elektrikle çalışan tüm beyaz eşyaların arızalanabileceği gibi Sharp marka beyaz eşyalar da arızalanabilir ve bu da sharp yetkili servis ihtiyacını doğurur.

Sancaktepe IKINOX Servisi olarak hizmet veren İsatanbul Anadolu Yakasında gelişmiş hizmet ağımız ile sizlerin yanındayız. Her bölgede konumlandırılmış olan tam donanımlı araçlarımız, 7-24 hizmet veren çağrı merkezinden aldığı bilgiler doğrultusunda en kısa zamanda sizlere ulaşmaktadır.

Yıllardır memnuniyetini sağladığımız müşteriler sayesinde bu sektörde bir numara olmayı başardık. Amacımız verdiğimiz kaliteli ve profesyonel hizmetten tüm beyaz eşya kullanıcılarının faydalanmasını sağlamak. Unutmayın; güvenebileceğiniz IKINOX Sancaktepe Özel Servisi olarak her zaman yanınızdayız.

Sancaktepe IKINOX Özel Servisi müşterilerimize sağladığımız servis hizmetleri şunlardır;

·         Buzdolabı.

·         Çamaşır makinesi.

·         Ankastre.

·         Mikrodalga.

IKINOX SancaktepeSharp Özel Servisi;Müşterilerimize sağladığımız servis hizmetleri şunlardır;

·         İşinde uzman personeller ile çalışmaktayız.

·         Doğru, yerinde ve zamanında tespitlerle ürünü tamir etmekteyiz.

·         Tamir sonrası ürünü sizinle birlikte kontrol ederiz.

·         Randevuya zamanında gideriz.

·         Müşterilerimize yedek cihaz tahsis ederiz.

·         Beyaz eşyalarınızın tamirini 1 yıl garantili olarak yapmaktayız

Sancaktepe IKINOX Acil Servis %100 güvenilir, uzman yetkili ekip, yaygın servis ağı ile 7/24 hizmet vermektedir.

IKINOX Özel Servis hizmetlerimizden faydalanmak ve teknik bilgi almak için iletişim sayfasından bize ulaşabilir veya servis formunu kullanarak beyaz eşya servisi talebinde bulunabilirsiniz 0216 606 0 840

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım