Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

 Sancaktepe Bosch Servisi
Sancaktepe Bosch Servisi

Sancaktepe Bosch Servisi

Bosch, araştırmacı ve geliştirmeci ruhuyla ilerlemenin hep yanında. Fikirlerini gerçek ve kalıcı yeniliklere dönüştürüyor, kullanışlı ürünler üretiyor. Uzun süreli deneyimi ve sürekli yürüttüğü insan ihtiyacına uygun gelişmiş ürünlerin altına imza atıyor. Gelecekteki insan ihtiyaçlarını şimdiden belirleyebilme vizyonunu kazandırıyor. Bosch, geleceğin ürünlerini bugünden tasarlayarak tüketicisinin beğenisine sunuyor.

Bosch özel servisi arayanlar için firmamız günün her saati hizmet vermektedir. Sancaktepe Bosch Servisihizmetlerinden yararlana bilirsiniz.  IKINOX Bosch Servisi olarak, deneyimli personellerimiz 7/24 hizmet veren çağrı merkezimiz sizlere yardımcı olacaktır. Bizlerden alacağınız tüm hizmetlerin öncelikle garanti kapsamında olduğunu bilmelisiniz. Çünkü sunduğumuz tüm işlemler 1 yıllık garanti kapsamında sizlere aktarılır. Ayrıca tüm soru ve servis başvurularınız için 0216 606 08 40 çağrı merkezimizi arayabilir, kesintisiz hizmet almaya hemen başlayabilirsiniz.

Sancaktepe Bosch Özel Servisimizin verdiği genel eşyalar;

·         No-Frost Buzdolabı.

·         Fırın.

·         Çamaşır Makinesi. 

·         Bulaşık Makinesi.

·         Termosifon servisi. 

·         Aspiratör.

·         Kurutma makinesi.

 

İşletmeler tarafından piyasaya sunulan markaların sayısı her geçen gün artmaktadır. İstanbul Sancaktepe de ikamet eden, Bosch ürünlerini kullanan müşterilerimize IKINOX servisi olarak, onlarca müşterinin hizmet talebine hızlı şekilde yanıt vermekteyiz.

IKINOX Sancaktepe Bosch Özel Servisiolarak kaliteli, hızlı olmakla birlikte güvenli bir hizmet anlayışı olan firmamız, uzun süredir sektörde olmanın verdiği tecrübeli ve de özveri ile çalışmalarına devam etmektedir. Sancaktepe IKINOX servis hizmetleri arasında bulunan LCD,  beyaz eşya ile ankastre ürünlerin montajı, bakım / onarım işleri de yapmaktadır.


Sancaktepe Özel Servisi; Bosch marka ürünlerin arıza ve bakım işlemleri için hizmet sağlayan uzman teknik servisi olarak, arızalanmış ya da bakım gereken ürünlerinizi gelişmiş ekipmanları ile kontrol ederek hızlı bir şekilde sorunlarınızı çözmektedir.

Sancaktepe IKINOX Özel Servisi, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Müşterilerimize sağladığımız servis hizmetleri şunlardır;

·         İşinde uzman personeller ile çalışmaktayız.

·         Doğru, yerinde ve zamanında tespitlerle ürünü tamir etmekteyiz.

·         Tamir sonrası ürünü sizinle birlikte kontrol ederiz.

·         Randevuya zamanında gideriz.

·         Müşterilerimize yedek cihaz tahsis ederiz.

·         Beyaz eşyalarınızın tamirini 1 yıl garantili olarak yapmaktayız.

Sancaktepe IKINOX Acil Servis %100 güvenilir, uzman yetkili ekip, yaygın servis ağı ile 7/24 hizmet vermektedir.

IKINOX Sancaktepe Özel Servishizmetlerimizden faydalanmak, teknik bilgi almak için iletişim sayfasından bize ulaşabilir veya servis formunu kullanarak servis talebinde bulunabilirsiniz.


IKINOX ÖZEL SERVİS TELEFON: 0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım