Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

 Maltepe Regal Servisi
Maltepe Regal Servisi

Maltepe Regal Servisi


Maltepe Regal kurulum servisi günlük hayatımıza önemli katkılar sağlayan IKINOX, termosifon kombi ve solo ocaklar arızası durumunda size en kaliteli hizmeti sunar. Özel servisimizin hizmet verdiği başlıca eşyalar;

·    Kombi.

·    Buzdolapları.

·    Fırınlar.

·    Derin Dondurucular.

·    Solo Ocaklar.

·    Termosifonlar.

·    Çamaşır Makinası.

·    Bulaşık Makinası.

Maltepe Regal Servisi Eviniz veya işyerinizde kullandığınız cihazlarınız arıza yaptığında size en yakın teknik servisi için bizi arayın! vestel regal servis Arıza kaydı oluşturarak, size en yakın zamanda ulaşırız. Vestel regal servis IKINOX İLETİŞİM: 0216 606 08 40


Müşteri ilişkilerini yönetmek belirli bir süreci beraberinde getirmektedir. Bu evreleri şu şekilde sıralamak mümkündür;

·         Müşteri seçimi,

·         Müşteri edinme,

·         Müşteri koruma,

·         Müşteri derileştirme,

·         Müşteri Seçimi

Müşteri ilişkileri yönetiminin bu evresinin ana amacı “en karlı müşteri kim?” sorusunun cevabının bulunmasıdır. Bu çerçevede sürekli çalışmalar yaparak tecbürelerimizi harmanlayarak en kaliteli hizmeti sunmaktayız.

Maltepe Regal Servisine ilettiğiniz tüm beyaz eşya problemleriniz ürünleriniz konusunda uzmanlaşmış profesyonel teknik servis ekiplerimizce incelenerek siz değerli kullanıcılarımıza arıza ile ilgili bilgi verilecektir.


Maltepe IKINOX Servisi Sunmuş olduğu tüm tamir ve onarım hizmetlerine garanti vermektedir. Gün içinde hızlı teknik servis hizmeti verir. Deneyimli, profesyonel teknik ekip ve geniş parça stoğu ile donanımlı araçlarla müşterilerimizin hizmetindeyiz.


Maltepe Regal Servisi  beyaz eşyalarınızda oluşabilecek her türlü arıza için 7 / 24 çağrı merkezimiz sürekli olarak servis kaydı almaktadır.  Aldığınız tüm beyaz eşya servis hizmetlerinde teknisyenlerimiz ürünlerinizin onarım ve bakım işlemlerini giderirler.


Maltepe IKINOX Servisi; ev aletleri zamanla size çok büyük sorunlar yaşatabilir. Maddi manevi sıkıntı çekmek istemiyorsanız ocak, kombi gibi ev aletlerinizin düzenli olarak bakım yapılması gerekir.

Maltepe Regal Servisi Sektör ortalaması olarak müşterilerin yaklaşık yarıya yakını, bir başkasının tavsiye etmesi üzerine oluşmaktadır. Sadık müşteriler aslında yeni müşteriler kazanmak için çok iyi birer yardımcıdır. Olumsuz yaklaşımların ise müşteri kaybına sebep olacağı unutulmamalıdır. Uzun  yıllardan beri halkı için çalışmakta, zor durumda kalmamanız, mağdur olmamanız için elinden gelen her şeyi yapıyoruz.


MALTEPE IKINOX REGAL ÖZEL SERVİSİ İLETİŞİM : 0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım