Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

 Kartal Westinghouse Servisi
Kartal Westinghouse Servisi

Kartal Westinghouse Servisi

White Westinghouse  , Kartal Westinghouse IKINOX Servisi; beyaz eşya özel servisi kurulduğu günden bu yana farklı ürünler sunmayı kendine ilke edinmiştir. Bünyemizde bulunan her markanın kendi kulvarında pek çok üstün özellikleri bulunmaktadır. Soğutucularda geniş hacim, pişirme gruplarında mükemmel tasarımlar, davlumbaz serisinden üstün teknolojik aletlerine kadar servisimiz, tüm marka ve modellerde resmi belgeye sahiptir. Tam donanımlı uzman ekibimizle bakım, onarım ve montaj hizmetini garanti işçilikle sunarız.


 

Profesyonel hizmet anlayışı, üst düzey müşteri memnuniyeti anlayışı ile hareket eden Kartal Westinghouse Servisi, başarısını innovasyon hizmetlerinden almaktadır.


 Kartal Westinghouse IKINOX Servisi hizmet verdiğimiz başlıca ürün çeşitleri;


 ·    White Westinghouse buzdolabı

·    Çamaşır makinesi.

·    Bulaşık makinesi.

·    Fırın, davlumbaz.

·    Ankastre ürünler.


 Kartal Westinghouse Servisi;günlük hayatta kullanmakta olduğunuz beyaz eşyaların düzenli olarak düzgün ve aksamadan çalışması zorunluluk halindedir. Beyaz eşyalar zamanla arıza açabilmekte ve oluşan problemler doğrultusunda bakım ihtiyacı doğabilmektedir. Tamir işlerinizi bize bildirebilir, dilerseniz servis notu bırakıp acil bir şekilde aynı gün onarılmasını isteye bilirsiniz


Kartal Westinghouse Servisi; Westinghouse marka ürünlerin arıza ve bakım işlemleri için hizmet sağlayan uzman teknik servisi olarak, arızalanmış ya da bakım gereken ürünlerinizi gelişmiş ekipmanlarımızla kontrol ederek hızlı bir şekilde sorunlarınızı çözmektedir.


Kartal IKINOX Özel Servisi, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.


Kartal IKINOX  Müşterilerimize sağladığımız servis hizmetleri şunlardır;


• İşinde uzman personeller ile çalışmaktayız.


• Doğru, yerinde ve zamanında tespitlerle ürünü tamir etmekteyiz.


• Tamir sonrası ürünü sizinle birlikte kontrol ederiz.


• Randevuya zamanında gideriz.


• Müşterilerimize yedek cihaz tahsis ederiz.


• Beyaz eşyalarınızın tamirini 1 yıl garantili olarak yapmaktayız


Kartal  IKINOX Acil Servis desteği %100 güvenilir, uzman yetkili ekip, yaygın servis ağı ile 7/24 hizmet vermektedir.


IKINOX Westinghouse Kartal özel servisi, hizmetlerimizden faydalanmak ve teknik bilgialmak için iletişim sayfasından bize ulaşabilir veya servis formunukullanarak servis talebinde bulunabilirsiniz.

0216 606 0 840

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım