Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Kartal Goldstar Servisi
Kartal Goldstar Servisi

Kartal Goldstar Servisi

Kartal Goldstar Servisi olarak siz değerli müşterilerimize, İstanbul Anadolu Yakası içinde tüm semtler anında yardıma imkanı sağlamaktayız. Profesyonel bir ekip tarafından sunulan hizmetlerimiz, tüm müşterilerimize yüksek memnuniyet sunmaktadır. Bu memnuniyet sayesinde bizler de kendimizi daha da geliştirerek, verdiğimiz hizmetlerin kalitesini artırmaktayız.


Kartal Goldstar Servisi, Goldstar gibi birçok markanın beyaz eşya, klima ve diğer elektrikli ev aletlerinin montajını, bakımını ve onarımını yapan ayrıca Goldstar buzdolabı yedek parça tedariğini kolaylıkla yapan, IKINOX beyaz eşya servisi, bu konuda son derece titiz bir şekilde çalışarak hizmet sunmaktadır. Beyaz eşyalar konusunda Kartal ve çevresinde birçok kişinin ilk tercihi olan firmamız, uzman ekiplerle sunduğu, garantili hizmetleri sayesinde her zaman kendinden memnun bırakmaktadır.


 Kartal Goldstar Servisi Kartal civar semtlerine beyaz eşya bakım /onarım hizmeti vermekteyiz. Örneğin; buzdolabınız taşınma aşamasında darbe aldı. Bunun için Kartal IKINOX Goldstar buzdolabı servisi almak için firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Yaptığımız bakım/onarım çalışmasının arkasında durarak sizlerin güvenini kazanmaktayız. Sizler de eşyalarınızı profesyonel ellere teslim etmek istiyor iseniz, bizlere ulaşarak arıza kaydı bıraka bilirsiniz.


 Goldstar IKINOX servisi olarak hizmet verdiğimiz başlıca eşyalar;


·                         Derin dondurucu.


·    Buzdolabı. 


·    Çamaşır makinesi.


·    Bulaşık makinesi.


·    Set üstü ocaklar.


·    Kurutma makinesi.


·    Ankastre cihazlar.


·    Kombi.


 

Sadece servis hizmeti değil, aynı zamanda eğitimli müşteri temsilcileri ile yüksek kalitede müşteri hizmeti sunmayı da hedefliyor. Bu amaçla; ürün bilgileri, teknik destek, kampanya detayı ve uygulamaları, bayi adres bilgileri gibi her türlü soru ve sorununuza profesyonel bir ekiple tam zamanında çözüm sunuyor.

IKINOX Kartal servisi, hizmetlerimizden faydalanmak ve teknik bilgi almak için iletişim sayfasından bize ulaşabilir veya servis formunukullanarak özel servis talebinde bulunabilirsiniz.


Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım