Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Kartal Bosch Servisi
Kartal Bosch Servisi

Kartal Bosch Servisi

Kartal Bosch Servisi , 0216 606 0 840 yıllardır ev aletleri sektörüne önemli katkılar sağladı. Bosch Grubu ürünleri, No-Frost buzdolabı veya kombi servisi gibi ev eşyalarının bakım / onarım çalışmasını özenle yaparak size en kaliteli çözümü sunar. Birinci ilkemiz müşteri memnuniyeti.

Kartal Bosch Özel Servisimizin verdiği genel eşyalar;


          No-Frost Buzdolabı.

          Fırın.

          Çamaşır Makinesi. 

          Bulaşık Makinesi.

          Termosifon servisi. 

          Aspiratör.

          Kurutma makinesi.


İşletmeler tarafından piyasaya sunulan markaların sayısı her geçen gün artmaktadır. İstanbul Kartal da ikamet eden Bosch ürünlerini kullanan müşterilerimize ve mahallelerine IKINOX servisi olarak, onlarca müşterinin hizmet talebine hızlı şekilde yanıt vermekteyiz.

IKINOX Bosch Özel Servisi olarak kaliteli, hızlı ve güvenli bir hizmet anlayışı olan firmamız, uzun süredir sektörde olmanın verdiği tecrübeli ve de özveri ile çalışmalarına devam etmektedir. Kartal Bosch IKINOX servis hizmetleri arasında bulunan LCD, klima, beyaz eşya ve ankastre ürünlerin tamir, bakım ve montajı yapmaktadır.

Kullanım sırasında olumsuz durumlar ile karşılaşılması veya beyaz eşyaların mevcut performansından verim alınmaması gibi sorunlara yönelik olarak Kartal Bosch IKINOX Teknik Servisi tarafından profesyonel çalışma anlayışı hizmet vermeye devam etmektedir.

Özellikle de günümüzde son derece önemli bir noktaya ulaşan zaman olgusu çerçevesinde bölge genelinde her zaman hazır durumda bulunacak, tam teşekküllü gezici servis araçları ile sunulan servis hizmetleri sayesinde arızalara kısa sürede müdahalede edilmektedir. Böylece arızadan kaynaklanan sorunların ve aksaklıkların kısa süre içerisinde giderilebilmesi mümkün olabiliyor.

Kartal Bosch Özel Servisi Sizlere her daim kaliteli uygun fiyat sunan özel servis firmamız, ödemelerde de her zaman kolaylık sağlar. Sizlere EFT, banka kartları ile ödeme veya elden nakit ödeme gibi seçeneklerde sunar. Kaliteyi en üst seviyede yaşamaksiz değerli müşterilerimizin de hakkıdır. IKINOX Kartal Özel Servisi, müşterilerimize hızlı garantili hizmet vermektir. Mağdur olmamanız için elinden gelen her şeyi yapar. Kaliteli hizmeti veya uygun fiyat almak için 7/24 kurumsal firmamıza ulaşarak, taleplerinizi iletin!

IKINOX Kartal Bosch özel servisi, hizmetlerimizden faydalanmak ve teknik bilgi almak için iletişim sayfasından bize ulaşabilir veya servis formunu kullanarak servis talebinde bulunabilirsiniz. 0216 606 08 40


 


 


 


 


Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım