Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Kadıköy Westinghouse servisi
Kadıköy Westinghouse servisi

KADIKÖY WHİTE WESTİNGHOUSE SERVİSİ

Uzun yıllardır Amerika’nın en iyi beyaz eşya ve elektrikli ev aletleri üreticisi olan White Westinghouse artık Türkiye’de de oldukça fazla beğeniyle kullanılan bir marka halini almıştır. Biz de White Kadıköy Westinghouse servisi olarak markanın tüm beyaz eşya ve elektrikli ev aletleri için siz kullanıcılara en iyi ve hızlı hizmeti sağlıyoruz.

Kadıköy White Westinghouse Özel Servisi Olarak Sizlere Sunduğumuz Hizmetler

Kadıköy White Westinghouse servisi olarak sizlere sunduğumuz hizmetlerimiz sıradan bir servisin ötesinde olmaktadır. Çünkü biliyoruz ki elektrikli ev aletleri, evlerdeki günlük işleri son derece kolaylaştıran ve modern hayatımızda olmazsa olmaz cihazlardır. Biz de bu gerekliliğin bilincinde olarak White Westinghouse markalı buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, fırın ve ankastre setleriniz gibi tüm cihazlarınıza teknik servis hizmeti sağlıyoruz. Her türlü bakım, onarım ve parça değişimi hizmetinizde en hızlı, kaliteli, güvenilir ve güler yüzlü hizmeti sunmaktan gurur duyuyoruz. Bunu da konusunda uzman teknik servis elemanlarımızın desteğini alarak sağlamaktayız.

Kadıköy White Westinghouse servisi olarak biliyoruz ki beyaz eşyalar ve elektrikli ev aletlerimiz evlerimizde hem en çok kullandığımız hem de en çok para ödediğimiz cihazlar arasındadır. Bu yüzden kolay kolay arızalanmaları elbette ki istenmez. Bu sebeple biz de aslında cihazlarınız arızalanmadan her yıl bakım yapılmasını öneriyoruz ki ileride size maliyeti daha yüksek ve daha uzun vade de çözümlenebilecek bir sorun yaşatmasınlar. Kullandığınız cihazlarınızda herhangi bir arıza yaşamasanız bile bize iletişim bilgilerimizden ulaşıp yıllık bakımları için yine teknik destek isteyebilirsiniz.

Kadıköy White Westinghouse Servisi Olarak Bizimle Çalışmanız İçin İşte Size Birkaç Neden

  • Diğer servislere göre son derece hızlı, kaliteli, güvenilir ve tabi ki ekonomik hizmet sağlıyoruz.
  • Cihazlarınızın bakım, onarım ya da parça değişimini sağladıktan sonra uzman teknik servis personellerimizin sizlere önereceği tavsiyelere uyarak cihazlarınızı daha uzun ömürlü kullanmanızı sağlıyoruz.
  • Cihazlarınızla ilgili verdiğimiz hizmet garantimiz kapsamında olup kısa vade de tekrar aynı sorunu yaşamamanız için titizlikle çalışıyoruz.
  • Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için her şeyden önce gelir.0216 606 0 840

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım