Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Kadıköy Siemens servisi
Kadıköy Siemens servisi

Kadıköy Siemens servisi

Kadıköy Siemens servisi olarak senelerdir siz değerli müşterilerimize en iyi, en kaliteli hizmeti sunmak adına gelişen teknolojiyi takip ederek sürekli yenilenmekteyiz. Sizlerin taleplerini karşılayabilmek adına her geçen gün daha da büyüdük. Siemens teknik ekipleri olarak gün geçtikçe kalite odaklı çalışmalar yapmaktayız. Hayatı kolaylaştıran, güzelleştiren tabiide isteklerinize en iyi cevabı veren beyaz eşyalardır. Özellikle son dönemde çalışan kesimin çok fazla olması, onların hayatını daha pratik hale getirebilmek adına bir rekabet ortamı yaratmaktadır.Siemens teknik servisi olarak senelerdir bu rekabet ortamında kendimizle yarışmaktayız.

Kadıköy Siemens Teknik servisi olarak da hayatınızı kolaylaştırmak için buradayız. Artık sizlere bir telefon kadar yakınız. Günün her saati istek ve şikâyetlerinizi bizlere ulaştırabilirsiniz.7/24 sizlere hizmet vermek için çalışan konusunda tecrübeli, uzman ekip elemanlarımız sizlere hizmet sunmak adına telefonun diğer ucunda beklemekteler.

Cihazlarınız ile alakalı tüm sorunlarınıza çözüm bulmak bizim işimiz. Çağrı merkezi elemanlarımız sorununuza parça değişimi olması gerektiğine karar verdilerse, vermiş olduğunuz adrese en kısa sürede, eğitimli, nazik ve çalışkan teknik ekip elemanlarımızı yönlendirirler.

Sorunlarınızla yakından ilgilenip en kısa sürede çözüme ulaştırmak için ellerinden geleni yaparlar. Eğer cihaz ile ilgili parça değiştirildiyse bu orijinal parça içi siz değerli müşterilerimize 1 yıl parça garantisi veriyoruz. Hem de parçayı en uygun fiyatlarla değiştiriyoruz. Kadıköy Siemens Teknik servisi olarak sadece simsen markalı ürünlerinizi değil, diğer tüm markalar ile olan arıza, bakım gibi konularda da sizlere hizmet veriyoruz. Bakım ve onarımını yaptığımız ürünler;

  • Beyaz eşya
  • Kombi
  • Klima
  • Termosifon
  • Aspiratör
  • Küçük ev aletleri
  • Diğer

Kadıköy Siemens Teknik servisi hizmetlerimiz kapsamında bakım ve onarımda hızlı ve güvenli servis bizim işimiz olduğunu düşünüyoruz. Teknik ekibimiz bilgilerini her geçen gün teknolojiyi takip ederek güncellemekteler. Aynı zamanda seçmiş olduğumuz teknik ekip elemanları konusunda tecrübeli, eğilimli oldukları kadar sizlere karşı da bir okadır anlayışlı ve kibarlardır. Firmamız hafta içi ya da hafta sonu fark etmeksizin teknik servis hizmeti ile siz değerli müşterilerimizin hizmetindedir.0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım