Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Kadıköy Goldstar Servisi
Kadıköy Goldstar Servisi

KADIKÖY GOLDSTAR SERVİSİ

Zamanında epey para ödeyerek aldığınız, yıllardır beğeniyle kullandığınız hiçbir beyaz eşyanın sorun yaşatmasını elbete ki istenmez; ya da tam garanti süresi bittiğinde çıkar bazen sorunlar bu durum da tabi asla istenmeyecek bir sorundur. Evlerin rutin işleyişi aksar bir de teknik servisin ürünü onarma süresi uzarsa işte sıkıntı o noktada daha da büyür.

Kadıköy Goldstar Servisi Olarak Sizlere Nasıl Hizmet Sağlıyoruz?

Kadıköy Goldstar servisi olarak Goldstar markalı bulaşık makinesi, buzdolabı, fırın ve uydu alıcısı gibi tüm cihazlarınızı en iyi şekilde ve en kısa süre içinde bakım, onarım ya da parça değişimi gibi işlemlerini sağlıyoruz. Teknik servis olarak verdiğimiz hizmetin her zaman hızlı, kaliteli ve garantili olması önceliklerimizdir. İletişim bilgilerimizden bize ulaşıp yaşadığınız sorunu ilettiğinizde 2 iş günü içinde adresinize ulaşıp cihazınızdaki sorun her neyse yerinde tamir edebiliyoruz. Çalıştığımız ekip arkadaşlarımız her zaman işinin uzmanı ve güler yüzlü, yaşadığınız sıkıntıya kısa zamanda ve kesin çözüm bulmak isteyen kişilerdir.

Kadıköy Goldstar servisi olarak biliyoruz ki; siz değerli müşterilerimizin amacı yaşadığı cihazı ile ilgili sorundan bir an önce kurtulup bir daha da uzun süre sorun yaşamadan cihazı kullanmaktır. Bu amaçla da en kaliteli yedek parça ve malzemeleri kullanarak size uzun süre dayanacak onarım sağlıyoruz. Bu kaliteli hizmeti verirken her zaman dikkat ettiğimiz diğer nokta da mümkün olduğunca maliyetinin düşük olmasıdır. Tüm bunların dışında aslında tavsiyemiz buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi gibi cihazlarınız çalışırken size hiçbir sorun yaşatmadan bizi arayıp gerekli yıllık bakımlarını yaptırmanızdır. Bu bakım sayesinde cihazlarınızın kullanım süresi daha da uzayacaktır.

Kadıköy Goldstar Servisi Olarak Neden Bizimle Çalışmalısınız?

  • Siz değerli müşterilerimize mümkün olduğunca hızlı bir hizmet sunuyoruz.
  • Çalıştığımız teknik servis personellerimiz işlerinde deneyimli ve güler yüzlüdür.
  • Amacımız her zaman tarafımızdan iyi bir hizmet alırken bunun maliyetinin de siz değerli müşterilerimizi ekonomik anlamda zor durumda bırakmamasıdır.
  • Tarafımızdan aldığınız hizmet garantimiz kapsamında olup belli bir süre içinde tekrar aynı sorunu yaşamanız halinde ücretsiz olarak tekrar hizmet sağlıyoruz.

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım