Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

 Çekmeköy Westinghouse Servisi
Çekmeköy Westinghouse Servisi

Çekmeköy Westinghouse Servisi

Çekmeköy IKINOX Westinghouse servisi, yıllardır beyaz eşya sektörüne önemli katkılar sağlamaktadır. Westinghouse Elektrik Şirketi özel servisi olan IKINOX, buzdolabı veya davlumbazlar gibi ev eşyalarının onarım ya da bakımı durumunda size en kaliteli çözümü sunar.

Çekmeköy de bulunan özel servisimizin hizmet verdiği ürün gamı;

·         White Westinghouse Buzdolabı .

·         Çamaşır makinası.

·         Bulaşık makinası.

·         Fırın, davlumbaz.

·         Kombi.

·         Ankastre ürünler.

Çekmeköy Westinghouse Servisi; geçmiş yıllardan beri edindiği deneyim ve birikimleri ile üst seviyede hizmet anlayışını ilkesi olarak kabul eden firmamız, yüksek müşteri memnuniyeti prensibiyle hareket etmektedir. Beyaz eşyaların arıza yapmaması için periyodik bakımların uygulanması gerekir. Uzman ekip tarafından saat sınırı olmadan hizmet vermekteyiz.

Beyaz eşya servisi için başvurabileceğiniz birçok husus bulunuyor. Son zamanlarda teknoloji gelişiyor, bu sayede insanlar rahat, konforlu bir hayat sürdürüyor. Evinizin tüm ihtiyaçlarını neredeyse beyaz eşyalar sağlamaktadır. Beyaz eşyanızdan birinde sorun çıksa işleriniz aksamaya başlar. Özellikle buzdolabı ya da çamaşır makinasının işlevi çok büyüktür. Arıza yaptıkların da insan gücüne dayalı işler ortaya çıkar. Beyaz eşya servislerine bu aşamada ihtiyaç doğmaktadır.

Elektrikle çalışan bu hassas aletleri kendiniz onarmaya çalışılmamalı anında bir servis çağırmalısınız. Aksi taktirde hiç yapılmaz bir duruma getirebilirsiniz. Çekmeköy Westinghouse Servisi olarak tüm markalar ile ilgileniyor ve hasarlarını gideriyoruz. Beyaz eşyalarınızın onarım ve bakımını evinizde gerçekleştirilmeye çalışılıyoruz. Yapılamadığı takdirde götürüp, en kısa süre içinde tadilatını yaparak çözüme ulaştırıyoruz. Profesyonellik gerektiren mesleğimizi en kaliteli şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz.

En küçük ayrıntısına kadar incelenerek sorun gideriliyor. Bunun yanı sıra diğer hususlarda göz önüne alınarak, kontroller gerçekleştiriliyor. Çekmeköy Westinghouse Servisi olarak yeni eşyalarınızı da bağlıyor, tesisatını ayarlıyor kullanılır bir vaziyete getirerek size bırakıyoruz.

Çekmeköy Westinghouse, bugün İstanbul un en çok tercih edilen servisi olmaktadır. Küreselleşen dünya, değişen beyaz eşya bakımı onarımı hizmetcilik anlayışı çerçevesinde her platformda kendini yenilemiş ve paydaşlarıyla iletişim halinde olmayı ilke edinen servisdir.

Çekmeköy IKINOX Servis iletişim: 0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım