Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

 Çekmeköy Siemens Servisi
Çekmeköy Siemens Servisi

Çekmeköy Siemens Servisi

Türkiye’de geleneksel bayi kanalı beyaz eşya pazarını domine etse de, özellikle teknoloji zincir marketleri ve çok katlı mağaza zincirleri diğer önemli kanallar olarak öne çıkmaktadır. İnternet kullanımının artmasıyla birlikte internet üzerinden aranan beyaz eşya servisleri de her geçen gün artmaktadır. Çekmeköy SİEMENS Servisi olarak tüm bu kaosun içinde güvenli ve ivedi şekilde hizmet sunuyoruz.

Çekmeköy SİEMENS IKINOX Servis olarak beyaz eşya sektöründe hizmet verdiğimiz genel ürünler;

·         Buzdolabı.

·         Çamaşır makinası.

·         Bulaşık makinası.

·         Fırın, davlumbaz.

·         Ankastre ürünler.

Hızlı yaşamın getirdiği zaman kısıtına yönelik yeni koşullar tüketicinin beyaz eşya tercihlerine de direk olarak etki etmektedir. Yüksek hacimli ve tazelik süresini uzatan özelliklere sahip buzdolapları haftadabir alışveriş yapma şansına sahip olan, sayıları gün geçtikçe artan ailelerin tercihi olmuştur. Benzer şekilde çamaşır makinalarında yıkama kapasiteleri her geçen yıl artmış, kurutma makinalarına talep yükselmiş, bulaşık makinalarında hızlı yıkama fonksiyonlu ürünler öne çıkmıştır. Müşterilerimizin en ufak problemlerini bile çözüme kavuşturmak adına telefonlarımız daima kullanıma açıktır.

Bize bir telefon uzaklıkta olduğunuzu unutmayın. En uygun fiyatlarla, hızlıca  garantili bir hizmet almak için Çekmeköy Siemens Servisi yetkililerine ulaşabilirsiniz.

Alanında gerekli eğitimi almış, tam donanımlı, her an hazır bekleyen gezici servisi ile problemlerinizi çözmeye hazırız.

IKINOX Çekmeköy Servisi müşteri hizmetleri : 0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım