Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

 Çekmeköy Küppersbusch Servisi
Çekmeköy Küppersbusch Servisi

Çekmeköy Küppersbusch Servisi

Çekmeköy IKINOX Küppersbusch olarak kültürümüzün bir parçası olan şeffaflık ilkemiz gereği tarafımıza iletilen tüm şikayetleri kategori bazlı inceliyoruz. Tespitten çözüme tüm aksiyonları ve oluşturduğumuz müşteri memnuniyetini, bizlerle beraber takip edebilirsiniz.

Sorunlarınız varsa birlikte çözelim!  IKINOX bünyesinde hizmet vermiş olduğumuz ürünler

·         Kurutma makinası.

·         Bulaşık makinası.

·         Çamaşır makinası.

·         Buzdolabı.

·         Derin dondurucu.

·         Küppersbusch Ocak .

·         Davlumbaz.

Çekmeköy Küppersbusch Servisi; Profosyenel teknik alanda yapılanlar işlemler bir yıl garantilidir. Aynı gün servis hizmeti vermekteyiz. Orjinal ekipman ve yedek parça kullanılır. Uygun fiyata tamir veya onarımlarınızı sağlarız. Çekmeköy Küppersbusch model beyaz eşya kombi ürünlerinizin garantili ve uzman servisi personeliyle tamiratını bakım ve onarımlarını yapıyoruz.

ÇEKMEKÖY dahil komşu mahalleler için yapılan işçilik ya da değiştirilen parçalar tarafımızdan garantilidir. IKINOX müşteri mağduriyeti yaşatmaz!  HIZLI VE YERİNDE SERVİS anlayışıyla, talebiniz olduğunda size en yakın gezici ekibimizen kısa sürede belirttiğiniz adrese ulaşarak sorunu giderir. Mümkün olduğu müddetçe cihazınıza sizin ortamınızda hızlı müdahale eder, gerek görüldüğü takdirde servis formu karşılığında atölyemize alınır.

Çekmeköy Küppersbusch Servisi geniş kapsamlı servis hizmeti vermekteyiz. Parça bulunamadı, tamir edilemiyor gibi geçiştirme bahaneler IKINOX servisi hizmetinde bulunmamaktadır. GÜVENİLİR & TECRÜBELİ Servisi ile 2000 yılından günümüze kadar gelmiştir. Çalışanlarımız asgari beş, azami on beş yıllık teknik tecrübeye sahiptir.

Gerekli teknik bilgiye sahip olduğu kadar genel nezaket  kuralları konusunda da bilinçlidir. RANDEVULU SERVİS talep ettiğiniz gün ve saatte sizi ziyaret ederek cihazınızın onarımını gerçekleştirir, sizin saatlerinize uyum gösterir.

Çekmeköy Küppersbusch Servisi iletişim:0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım