Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

 Çekmeköy İndesit Servisi
Çekmeköy İndesit Servisi

Çekmeköy İndesit Servisi

İndesit Türkiye markası bünyesinde, Siz müşterilerimize yardım edeceğimiz başlıca beyaz eşyalar:

·         Çamaşır makinası.

·         Kurutma makinası.

·         Bulaşık makinası.

·         Buzdolabı.

·         Derin dondurucu.

·         Ocak, fırın.

·         Davlumbaz


Çekmeköy İndesit Servisi uzun süredir içinde olduğumuz beyaz eşya servisi olarak her zaman kalitemizi bozmadan devam ettirmekteyiz. Bugünlere Sizin desteğiyle gelmiş bulunmaktayız. Sizleriçin en kaliteli ekipmanları kullanıyoruz. Kesinlikle işinde profesyonel, zaman kaybetmeden sorunları çözecek personeller yetiştiriyoruz.

Çekmeköy IKINOX Servis olarak herhangi bir beyaz eşyanızda, her ihtiyacınızda bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Piyasada var olan tüm modelleri en ayrıntılı noktasına kadar bilmekte ve sürekli yeni çıkan model veya teknolojiler içinde eğitim görmekteyiz. Müşterimizle iletişime geçtiğimiz ilk anda hedefimiz her zaman en kısa sürede ürünlerinizi bitmiş olarak  teslim edebilmektir. Bu iş ahlakıyla çalışarak, firmamızın bu doğrulardan ayrılmaması  sunduğumuz özelliklerimizden sadece biridir.


Çekmeköy İndesit Servisiher zaman yedek parçalar ile tam hizmet alacak ve geniş donanımlarımız sayesinde uzun süre cihazsız kalmayacaksınız. En büyük sorunlardan biri olan yedek parça hizmetlerimiz ile de farkımızı ortaya koymuş oluyoruz. Bizler sürekli büyüyen ve büyümeyi en büyük hedefleri arasına koyan bir İndesit teknik servisi olarak size her zaman en kaliteli hizmeti vereceğimizden şüphesiz olmasın.


Çekmeköy İndesit Servisi; tüm cihazlarınızı ayrıntılı olarak inceleme alınır ve hasarın ne olduğu tespit edildikten sonra ilk adım hemen atılır. Sizlerde herhangi bir cihazınız için teknik servisine ihtiyaç duyduğunuzda hemen bizimle iletişime geçin.

Çekmeköy İndesit Servisi;çamaşır makinesinden, buzdolabına kadar tüm ev gereçlerinizin arızalarını gidermekteyiz. Yapmanız gereken sadece firmamız ile iletişim kurmaktadır. Hemen en kısa süre içinde sizlerile hizmete geçilecek ve arızanın ne olduğu anlaşılacaktır. Artık yaz ayında buzdolabsız, ya da çamaşır makinesiz kalmayacaksınız!

Çekmeköy IKINOX iletişim:0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım