Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

 Çekmeköy Ariston Servisi
Çekmeköy Ariston Servisi

Çekmeköy Ariston Servisi

Başta Çekmeköy olmak üzere hizmet verdiğimiz beyaz eşyalar;

·         Buzdolabı

·         Çamaşır makinası.

·         Bulaşık makinası.

·         Ocak, aspiratörler.

·         Kombi.

·         Kurutma makinaları.

·         Ankastre cihazlar.

Hepimiz boş zamanlarımızı çoğaltmak ya da hayatın sunduğu güzelliklere daha fazla vakit ayırmak istiyoruz. Daha akıllı ev gereçleri sayesinde hayat kolaylaşırken, sevdiklerimizle özgürce daha fazla zaman geçirebiliyoruz. Gerçek şu ki, akıllı ev gereçlerinin geldiği son nokta bizi hayallerimize çok daha hızlı  şekilde yaklaştırıyor.

Ariston marka beyaz eşya ürünlerinin teknik servisi, bakım, onarım, tamir hizmetlerinde onbeş yıldır kurumsal olarak İstanbul ilimiz genelinde faaliyet gösteriyor. Çalışmalarımızı dünya ölçeğinde yerine getiriyoruz.

Bugün tüketiciler, cihazlarının hem estetik hem de işlevselliği kusursuz bir şekilde bir araya getirmeleri konusunda oldukça dikkatli davranıyorlar. Tüm ihtiyaçları bir araya getirmeyi başaran tasarıma sahip ürünler, günümüzde en çok arananlar arasında yer alıyor. Kullandığımız tüm cihazlar mutluluğumuzu etkilediği gibi hayatımızı bu yönde daha zengin hale getirebiliyor. Bu nedenle özellikle yenilikçi, güvenilir ve kullanıcı dostu Çekmeköy Ariston Servisi tüm bakım, onarım amacıyla hep yanınızdayız.

Uzman ekibimiz tarafından ARİSTON markalı cihazlarınıza profesyonelce çözümler üretmekteyiz. Bu sayede kaliteli bir hizmet sunmaya çalışıyoruz. Nasıl olsa altı üstü beyaz eşya servisi diyerek geçiştirmeyip, tüm sorunları gidermeye çalışıyoruz. Güven konusuna gelince; eğitimli ekip konusunda çok titiz davranmaktayız. Bu sayede sizin de güveninizi kazanıyoruz.

Çekmeköy IKINOX servisi tüketicilerine her zaman çağdaş olarak hizmet sunmayı hedeflemiş ve yerine getirmiştir. Yüzde yüz müşteri memnuniyeti odaklı çalışan ve profesyonel ekibi ile hizmet veren Çekmeköy Ariston Servisi firmamız müşterilerine her zaman minimum fiyatlar eşliğinde hizmet sunmaktadır.

Çekmeköy Ariston IKINOX Servis TEL NO: 0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım