Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Ataşehir Westinghouse Servisi
Ataşehir Westinghouse Servisi

Ataşehir White Westinghouse Servisi

Ataşehir White Westinghouse Servisi 0216 606 0 840 hizmetleri veren firmamız, İstanbul’un köklü beyaz eşya servisleri arasında yer almaktadır. Uzun yılların tecrübesine sahip olan uzman teknikerlerimiz ve son teknoloji arıza tespit cihazlarımızla bakım, onarım ve parça değişimi hizmetleri vermekteyiz.  Hızlı ve kalıcı çözümler ve en ekonomik servis fiyatları ile öne çıkan firmamızın uzmanlık alanına giren eşyalar arasında

  • Çamaşır Makinası
  • Bulaşık Makinası
  • Buzdolabı
  • Klima
  • Fırın
  • Ankastre Ürünleri
  • Küçük ev Aletleri türünden tüm eşyalar yer almaktadır.

Servisimizden alınan randevuları takip eden uzman servis personelimiz, çoğu kez aynı gün içinde onarım ve parça değişimi yaparak eşyaları teslim etmektedir.

Ataşehir White Westinghouse servisi hizmetlerinde öncü kuruluşlar arasında yer alan firmamız, beyaz eşyaların bakımları konusunda da ayrıcalıklı hizmetler sunmaktadır. Bir dünya markası olan White Westinghouse marka eşyalarınızın ömrünü uzatıp, performanslarını hep üst düzeyde tutabilmek için itina ile bakım yapıyoruz. Ev ve işyerlerinde yaşam kalitesini artıran beyaz eşya ve elektronik cihazlarınızın tüm sorunlarında yanınızda olan uzmanlarımız, kaliteli ve kalıcı çözüm odaklı hizmet vermektedir. Bu yüzden yaşadığınız tüm sorunlarda kendinizi güven içerisinde hissedebilirsiniz.

Ataşehir Beyaz Eşya Servisinde Acil ve Kalıcı Çözümler Sunuyoruz

Ataşehir White Westinghouse servisi hizmetlerimizde en çok dikkat çeken şikâyetler arasında, uzun süre servislerde bekleyen beyaz eşyalar sebebiyle yaşanan mağduriyetler gelmektedir. Firmamız bu sorunun bilincinde bir anlayışa sahip olarak tüm bakım, onarım ve parça değişimlerinde acil ve kalıcı çözümlere odaklanmaktadır. Bu sayede müşteri memnuniyeti sağlanarak daha fazla sayıda müşteriye ulaşabilmekteyiz. Teknik ekibimiz sürekli bilgilerini yenileyip güncelleyerek imkânsız görülen sorunların çözümüne imza atmaktadır.

 Ataşehir White Westinghouse Özel servisi konusunda en çok yakınma konuları arasında yer alan bir başka husus ise, yüksek servis ücretleri olmaktadır. Firmamız yüksek düzeyde tekniklerle üretilen arıza kontrol cihazları ile hizmet vererek, teşhis ve onarım süresini en aza indirmektedir. Bu sayede servisimizde bekleme olmadığı için, en uygun fiyat seçenekleriyle hizmet etme olanağı ortaya çıkmaktadır. Tüm White Westinghouse marka beyaz eşyalarınız bakım, onarım ve parça değişimi hizmetleri, en uygun fiyatlar ve ödeme koşulları ile yapılarak, en kısa sürelerde garantili çözümler üretilmektedir.0216 606 0 840

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım