Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Ataşehir Siemens servisi
Ataşehir Siemens servisi

Ataşehir Siemens Servisi

Siemens markası yıllardır güvenli ve kaliteli hizmet veren Avrupa’nın en büyük teknoloji holdingi olmuştur. Üretilen elektronik cihazlar her ne kadar kaliteli olsa da kullanımına ya da çeşitli nedenlere bağlı olarak zaman zaman maalesef arıza gösterebilmektedirler. Bu çok can sıkıcı ve evinizin rutin işleyişinde sorun yaratan bir durumdur.

Ataşehir Siemens Servisi Olarak Hizmetlerimiz

Ataşehir Siemens servisi 0216 606 0 840 olarak, sizlere haftanın tam 7 günü taşınır, taşınmaz tüm Siemens marka ürünleri için bakım, onarım ve parça değişimi hizmeti sağlamaktayız. Taşınır olarak tabir ettiğimiz Siemens markalı ürünler küçük ev aletleri, elektrik süpürgeleri gibi sorun yaşadığınız ürünü getirip servisimize bırakabileceğiniz ürünlerdir. Taşınmaz diye tabir ettiğimiz Siemens ürünler ankastre set, buzdolabı, çamaşır, bulaşık makinesi gibi ürünlerdir. Bu taşınmaz ürünleri uzman servis personellerimizi gönderip yerinde tamir ettiğimiz gibi gerekli olursa ürünü alıp bakımı, onarımı ya da parça değişimi yapılmış bir şekilde evinize de teslim ediyoruz.

Ataşehir Siemens Özel servisi olarak maliyeti yüksek buzdolabı, ankastre setleriniz, çamaşır ve bulaşık makinesi gibi elektronik cihazların daha sorun yaratmadan yıllık bakımlarının yapılmasını öneriyoruz. Böylelikle satın almış olduğunuz cihazlar hem çok daha uzun yıllar size ilk günkü gibi hizmet vermekte hem de arıza gösterip servis çağırmanıza göre daha düşük maliyetli olmaktadır. Örneğin, buzdolabınızın tüpü bitmeden bakımı yapılmış olsa tüp değişimi gibi yüksek maliyetli bir parça değişiminden kurtulmuş olursunuz. Ek olarak servis elemanlarımız size hizmet sağladıklarında cihazlarınızın daha uzun ömürlü kullanımı için önemli ipuçları da vermektedirler.

Neden Bizimle Çalışmalısınız?

  • Bize haftanın 7 günü iletişim bilgilerimizden ulaşıp hizmet alacağınız gibi hızlı, kaliteli, güvenli, güler yüzlü ve özenli hizmet sağlamaktayız.
  • Siz değerli müşterilerimize sağladığımız hizmet sonunda aynı sorunu tekrar yaşamanız halinde ücretsiz olarak aynı hizmeti bir daha sağlamaktayız.
  • Arıza gösteren cihazınızı sorun her ne olursa olsun sizin cihazınızı teslim aldığımız tarihten itibaren belirlediğimiz süre içinde sapasağlam teslim ediyoruz.
  • İnternet sitemizdeki kullanıcı yorumları bölümünden sağladığımız kaliteli hizmetler sonucunda aldığımız memnuniyet yorumlarını okuyabilirsiniz.
  • Referanslarımız verdiğimiz hizmetler sonucunda müşterilerimizden aldığımız yorumlarımızdır.0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım