Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Ataşehir Sharp Servisi
Ataşehir Sharp Servisi

Ataşehir Sharp Servisi 0216 606 0 840 hizmetlerinde uzun yıllardır sektörde yer alan firmamız, ev veya işyerlerinizde kullanmakta olduğunuz Sharp marka tüm eşyaların bakım onarım, tamir ve garantili parça değişimini en uygun fiyatlarla yapmaktadır. Elektronik eşya servisi konusunda uzman teknik personellerimiz ve ileri teknoloji ürünü arıza tespit cihazları ile hizmet üreten servisimiz, en kısa sürede çözüm üreten firmalar arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Hizmetlerimiz arasında yer alan tüm konularda, %100 müşteri garantisini amaçlayan bir anlayışa sahip olan firmamız, İstanbul’un birçok ilçesinde servis hizmetleri vermektedir.

Ataşehir Sharp Servisi olarak sürekli müşteri tavsiyesi ile yükselmeyi amaçlayan firmamız, haftanın her günü aralıksız olarak hizmet vermektedir. Firma temsilcilerimize ulaştığınızda arızanın önemine göre, gün içinde servis araçlarımızla adresinize geliyoruz. En hızlı ve kalıcı çözümleri üreterek, mağdur olmanıza sebep teşkil eden sorunları ortadan kaldırıp, eşyalarınızın yüksek performansa kavuşmalarını sağlıyoruz. Beyaz eşya ve elektronik ev aletleri yapı itibarı ile oldukça hassas cihazlardır. Bunun bilincinde olan uzman teknikerlerimiz, büyük bir özen göstererek bakım, onarım ve parça değişimi hizmetleri vermektedir.

Sharp Özel Servisinde Kaliteli Çözümler Sunuyoruz

Ataşehir Sharp servisi hizmetlerinde müşterinin önem vermesi gereken en önemli husus, yapılan hizmetlerin kalitesi konusunda olmalıdır. Özellikle parça değişim konusunda hatalı tercihler beyaz eşyaların ömrünü kısaltıp performansını düşürmektedir. Firmamıza servis talepleriyle başvuran tüm müşterilerimizin istekleri konusunda, kaliteye önem veren anlayışımızla güven içerisinde hizmet veriyoruz. Piyasada herhangi bir kurala tabii olmadan çalışan ve konusunda uzman olmayan kişi veya kuruluşlardan uzak durarak, mutlaka işinin ehli firmalara yönelmelisiniz.

Ataşehir Sharp servisi olarak ev veya ofis yaşamını kolaylaştıran ve yaşam konforunuza büyük katkılar sağlayan Sharp marka,

  • Buzdolabı
  • Çamaşır Makinesi
  • Bulaşık Makinesi
  • No-Frost Dondurucu
  • Fırın
  • Ankastre Ürünleri
  • Elektronik ev eşyaları

Cinsinden tüm eşyalarınızın bakım, onarım, tamir ve garantili orijinal parça değişimlerinde en uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile hizmet veriyoruz. Garantili ve kalıcı çözümlere ulaşmak için 7/24 hizmet veren firma telefonlarımızdan veya internet adreslerimizdeki iletişim hatlarımızdan bize ulaşarak, tüm sorunlarınızdan an kısa sürede kalıcı olarak kurtulabilirsiniz.0216 606 0 840

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım