Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Ataşehir Regal servisi
Ataşehir Regal servisi

Ataşehir Regal servisi 0216 606 0 840 ihtiyacı olan müşterilerimiz tarafından, en çok tercih edilen servis olmamızı sağlayan ilgiye layık olabilmek adına, çok daha özenle hizmetlerimize devam ediyoruz. Kurulduğu günden bu güne kadar, müşteri avantajlarını her şeyin önünde tutan bir anlayışla hizmet veren firmamız, ev veya işyerlerinizdeki Regal marka beyaz eşya ve elektronik yapıdaki cihazların montaj, bakım, onarım ve parça değişimi konusunda hizmetinizdedir. Beyaz eşya konusunda uzman personellerimiz, İstanbul’un birçok semtine ulaşım sağlayabilen mobil ekibimiz ile tüm sorunlarınızı en hızlı şekilde çözmektedir.

Ataşehir Regal servisi olarak yaptığımız tüm hizmetlerde güven ilişkisine gönülden inanan bir zihniyetle görev yapmaktayız. Sektördeki uzun yılların verdiği tecrübe ile her konuda uzmanlaşan teknik servisimiz, 7/24 hizmet anlayışıyla kesintisiz hizmet vermektedir. Her biri bir teknoloji harikası olan Regal marka beyaz eşya ve elektrikli ev aletlerinin montajından başlayan hizmetlerimiz, uzun süreli güven ilişkisine dayalı olarak uzun yıllar devam edecektir. Öncelik olarak %100 müşteri memnuniyetini hedefleyen bir çalışma prensibine sahip olan firmamız, kalıcı çözümlere odaklı hizmet vermektedir.

Ataşehir Regal Özel Servisinde Çözümsüz Sorun Yoktur

Ataşehir Regal servisi hizmetlerinde tüm arıza veya orijinal parça değişimleri ihtiyaçlarında en hızlı ve kalıcı çözümleri üreten firmamız, tamiri imkânsız denilen birçok arızayı başarı ile onarmayı başarmıştır. Yapılan hizmetlerde kılı kırk yaran bir özen ve dikkatle çalışan ekibimiz, teknolojinin sağladığı tüm imkânları kullanarak çözüm üretmektedir. Evleriniz veya işyerlerinizde sorun çıkaran,

  • Buzdolabı
  • Çamaşır Makinesi
  • Bulaşık Makinesi
  • Kurutma Makinesi
  • Klima
  • Ocak türünden tüm eşyalarınızın bakım, onarım, parça değişimi ihtiyaçlarınızda hizmetinizdedir.

Ataşehir Regal servisi olarak İstanbul’un büyük bir bölümünde Regal marka ürünlerin servis hizmetlerini yerine getiren firmamız, randevu taleplerinizin ardından en kısa sürede adreslerinize ulaşarak gerek yerinde çözüm, gerekse sorunun durumuna göre firma merkezimizde acil çözümler üretmektedir. İnternet adreslerimizden veya firma iletişim hatlarımızdan müşteri hizmetlerimize ulaşmanız sorununuzu en kısa sürede halletmemiz için yeterli olacaktır. En uygun fiyat garantisi ve ödeme koşullarıyla en kaliteli çözümleri sunan firmamız tüm ürünlerinizin ömrünü uzatarak uzun yıllar kullanıma hazır hale getirmektedir.0216 606 0 840

 

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım