Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Ataşehir Küppersbusch Servisi
Ataşehir Küppersbusch Servisi

Ataşehir Küppersbusch Servisi

Ataşehir Küppersbusch Servisi 0216 606 0 840 taleplerinizde firmamızı arayarak güven içerisinde servis hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Ayrıcalıklı servis hizmetlerimizden faydalanmak için 7/24 randevu hattımızı arayarak, Küppersbusch marka beyaz eşyalarınızda oluşan sorunların en kısa süre içerisinde çözülmesini sağlayabilirsiniz. Beyaz eşya ve elektrikli ev eşyalarının montaj, bakım, onarım ve parça değişiklikleri için randevu almanızı müteakip, evlerinizden alınan sorunlu eşyalar, en kısa süre içerisinde evlerinize sağlam olarak teslim edilmektedir. Tüm servis hizmetlerimizden kaliteli ve kalıcı çözüm garantisi ile birlikte en uygun fiyatlarla yararlanabilirsiniz.

AtaşehirKüppersbusch servisi olarak hizmet verdiğimiz tüm konularda bilinçli kullanım hakkında bilgiler veren uzman ekibimiz, beyaz eşyaların kullanım kolaylıkları konusunda müşterilerimizi bilgilendirerek, kullanım hatasından doğabilecek arızaları önlemektedir. Uzun yıllarıdır Ataşehir ve İstanbul’un birçok farklı semtinde servis hizmetleri veren ekibimiz, her geçen gün gelişen teknolojiye uygun olarak, kendisini teknik açıdan geliştirmektedir. Bu sayede çözümsüz görülen birçok sorunu kolaylıkla çözen uzmanlarımız, beyaz eşya montaj, bakım, onarım ve parça değişimi konusunda en çok aranan servis olma özelliğine sahiptir.

Beyaz Eşyada Periyodik Bakım Gereklimi?

AtaşehirKüppersbusch servisi hizmetlerimizde talep edilen servis konuları arasında, beyaz eşyaların periyodik bakımları önemli sayıda müşterimiz tarafından istenmektedir. Uzun yıllar herhangi bir bakım görmeyen beyaz eşyaların kapasitesi gün geçtikçe düşmekte ve istenilen verim alınamamaktadır. Her biri önemli miktarlarda harcama ile edinilen eşyaların çalışma performansını artırarak, kapasitesini yükseltmek için periyodik bakım önemlidir. Bakım yapılan beyaz eşyalar hem uzun süre arıza hali göstermez, hem de kullanım ömürleri uzayarak aile bütçesinde önemli bir gelir sağlarlar.

 AtaşehirKüppersbusch servisi olarak tüm müşterilerimizin yaşam konforuna katkıda bulunmak amacıyla montaj, bakım, onarım ve parça değişim hizmetlerinde azami özen göstererek kalıcı çözümler üretiyoruz.

  • Buzdolabı
  • Çamaşır Makinası
  • Bulaşık Makinası
  • Kurutma Makinası
  • Ankastre Ürünleri
  • Küçük Mutfak Aletleri
  • Mikrodalga Fırın

Türünden Küppersbusch marka tüm ürünlerle ilgili tüm sorunlarınızda, bir telefon kadar yakınınızda bulunan firmamızı arayarak kaliteli çözümlere ulaşabilirsiniz. Firmamız güler yüzlü uzman personelimiz ve geniş servis ağımızla size özel hizmetler sunmaktadır. Tüm sorunlarınızda firma iletişim hatlarından bize ulaşarak bilgi alabilirsiniz.

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım