Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Ataşehir Goldstar Servisi
Ataşehir Goldstar Servisi

Ataşehir Goldstar Servisi

Ataşehir Goldstar Servisi 0216 606 0 840 hizmetlerinde kalite ve uygun fiyatın tek adresi olan firmamız, İstanbul ilinde birçok semtte Goldstar marka ürünlerin montaj, onarım, bakım ve yedek parça değişimi konularında ayrıcalıklı hizmetler vermektedir. Uzun yılların tecrübesi ve teknik ekibimizin uzman dokunuşlarıyla yeniden hayat bulan beyaz eşyalarınız, uzun süre yaşam konforu sunmaya devam edecektir. En hızlı çözüm garantisi ile sorunlarınızı kalıcı olarak sonlandırmak için, 7/24 randevu alabileceğiniz firmamızı arayarak sorunlarınızdan sonsuza kadar kurtulabilirsiniz. Verdiğiniz adreslere en kısa sürede intikal eden servis araçlarımız, eşyalarınızın onarımı sonrasında sapasağlam olarak geri iadesini sağlamaktadır.

 AtaşehirGoldstar servisi çalışanlarının tamamı, konusunda uzman personellerden oluşmaktadır. Teknik bilgiyi en ileri teknolojiyle üretilmiş olan arıza tespit cihazlarıyla yoğuran uzmanlarımız, müşteriye özel hızlı çözümlerle kalitenin tek adresi olmayı başarmıştır. Her geçen gün artan sayıda müşteriye hitap eden firmamız, montaj işlemlerinden başlayan servis hizmetlerinde, bakım, onarım ve parça değişikliği gereken sorunlarınızda her zaman yanınızdadır. Goldstar servisi hizmetlerinde her zaman müşteri memnuniyeti ilkesine bağlı olarak görev yapan firmamız, en uygun fiyat verme konusunda da tartışılmaz bir üstünlüğe sahiptir.

Ataşehir’deGoldstar Servisinde Kalite ve Güven Bizim İşimiz

Ataşehir Goldstar servisi olarak hizmet verdiğimiz tüm konularda kaliteli çözümler için titiz çalışmalar yapmaktayız. Ev veya işyerlerinizde bulunan beyaz eşyalarınız ve küçük ev aletleri sınıfına giren tüm eşyalarınızın montaj, bakım, onarım ve parça değişim işlerinde, güvenilir hizmet prensibini kendisine ilke edinmiş bir çizgide sorunlarınızı çözüyoruz. Teknolojik ürünler arasında en kaliteli tasarımlara sahip olan Goldstar marka buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, fırın, ankastre ürünlerle ilgili sorunlarında en çok tercih edilen servis olmanın gururunu yaşıyoruz.

 AtaşehirGoldstar servisi hizmetlerinde mukayese kabul etmeyecek derecede etkili çözümler üreten firmamız, gelişen teknolojiyi adım adım takip ederek, sürekli teknik kapasite artırımına yönelmektedir. Bu sebeple Goldstar markasına sahip tüm beyaz eşyalarınızın tamir, parça değişimi ve bakım hizmetlerinde firmamızı arayarak yaşadığınız sorunlardan kalıcı olarak kurtulabilirsiniz. Güler yüzlü müşteri temsilcilerimizden alacağınız tek bir randevu, tüm sorunlarınızdan garantili bir şekilde kurtulmanızı sağlayacaktır.

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım