Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Ataşehir Ariston servisi
Ataşehir Ariston servisi

Ataşehir Ariston servisi 0216 606 0 840 konusunda hizmet veren firmamız, İstanbul’un birçok semtinde olduğu gibi Ataşehir semtinde de gezici servis araçlarımızla hizmet vermektedir.

Ataşehir Ariston servisi 

Ev ve işyerlerinizde kullanmakta olduğunuz Ariston markası taşıyan tüm eşyalarınızın montaj, bakım, onarım ve parça temininde en uygun fiyat garantisi ve kalıcı çözümler için 7 gün 24 saat hizmet veren ekibimiz arayarak garantili servis imkânlarımızdan faydalanabilirsiniz. Arıza tespitinde en son teknolojilerle üretilen cihazları kullanan uzman ekibimiz bu sayede sorunların en hızlı şekilde çözülmesini sağlamaktadır.

Ataşahir Ariston servisi ihtiyaçlarınızda unutulmaması gereken tek hususeşyalarınızın uzman firmalara teslim edilmesi gereğidir. Yeterince teknik bilgiye sahip olmayan ve beyaz eşya konusunda uzman olmayan kişi veya kuruluşlar, eşyalarınız üzerinde onarılamaz sorunlar meydana getirerek maddi kayıplara sebep olabilir. Firmamız kurulduğu günden bu güne kadar müşteri tavsiyesi ile gelişip büyümeye özen göstermiştir. Bu sebeple müşterilerimizin tüm montaj, bakım, onarım ve parça değişimi talepleri son derece titiz bir çalışma sonucu yapılmaktadır. Gönül rahatlığı ile sorunlarınızdan kalıcı olarak kurtulmak için firmamızdan destek alabilirsiniz.

Ataşehir Ariston Servisinde Acil ve Kalıcı Çözümler Sunuyoruz

Ataşehir Ariston servisi hizmetlerine başladığımız ilk günden beri tek hedefimiz, en hızlı ve kalıcı çözümleri üretmektir. Ev hanımlarının en büyük yardımcısı olarak yaşam konforuna katkı sağlayan,

  • Çamaşır Makinesi
  • Buzdolabı
  • Bulaşık Makinesi
  • Elektrikli ev Aletleri
  • Fırın
  • Kurutma Makinesi

Ataşehir Ariston servis

Ankastre ürünlerinin montajından başlayan hizmetlerimiz, kullanım süresince meydana gelebilecek tüm sorunlarda müşterilerimize ayrıcalıklı hizmetler sunmaktadır. Güler güzlü ofis personelimiz ve sahada görev yapan teknoloji uzmanı ekiplerimiz, çözümsüz sorun olmadığına inanarak hizmet vermektedir.

Ataşehir Ariston Özel servisi olarak en önemli prensibimiz, müşteri mağduriyetlerinin en kısa sürede kalıcı olarak giderilmesidir. Firmamız her geçen gün büyüyen müşteri portföyünü, memnuniyet garantisi veren çözümleri sayesinde kazanmıştır. Beyaz eşya ve elektronik ev eşyalarınızın montaj, tamir, bakım, onarım ve parça değişimi ihtiyaçlarınızda firmamızla iletişim sağlamanız yeterli olacaktır. Büyük paralar harcayarak edindiğiniz son derece modern Ariston marka eşyalarınızın ilk günkü gibi sorunsuz çalışması için firmamıza ulaşarak randevu almanız, sorununuzun çözümü anlamına gelmektedir. 0216 606 0 840

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım