Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Yenidoğan Regal Servisi
Yenidoğan Regal Servisi

Beyaz eşyalarınızın arızası durumunda size en kaliteli hizmet sunuyoruz. Başta Yenidoğan olmak üzere hizmet verdiğimiz genel eşyalar;

·        Buzdolabı.

·        Çamaşır makinası.

·        Bulaşık makinası.

·        Ocak, aspiratörler.

·        Kombi.

·        Kurutma makinaları.

·        Ankastre cihazlar.

Yenidoğan Regal Servisi  

Yenidoğan Regal Servisi olarak uzman kadromuz ile sizlere daha iyi hizmetler verebilmek için özveriyle çalışmaktayız. Hizmetlerimiz kapsamında yapılan servis bakımlarında bir yıl işçilik, yedek parça garantisi verilmektedir. Firmamız, beyaz eşyanızın veya kombinizin montajından tutun da her türlü onarım ya da bakım hizmetlerini vermektedir. Bu hizmetler siz değerli müşterilerimize sunulurken kalite ayrıcalığında müşteri memnuniyeti ön planda tutulur. Dolayısıyla bu ihtiyaçlarınız için firma seçiminde servisimizi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Ayrıca acil durumlarda teknik ekibimizden ücretsiz telefon desteği alabilirsiniz.

Regal Servis Yenidoğan 

Yıllardır REGAL beyaz eşya servisi olarak hizmet vermekteyiz. Amacımız yüzde yüz müşteri memnuniyeti ve bizi tercih etmelerini sağlamaktır. Bakım onarım gibi tamirini yaptığımız ürünlere garanti eşiliğinde cihazı yerinde çalıştırıp test etmekteyiz.İstanbul Yenidoğan deki on beş yıllık tecrübe ile müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vermekteyiz. Bu kapsamda Anadolu yakası Yenidoğan de hizmet veren diğer servislere nazaran daha uygun fiyata,daha kaliteli olarak işimizi yapmaktayız.

Yenidoğan Regal Beyaz Eşya Servisi   

Yenidoğan Regal Servisi olarak servisimiz sadece Anadolu yakasına sağlanmakta olup 24 saatte sorunu çözmek temel anlayışımızdır. Arıza kapsamında yapılan tüm işlemler evrakla garantilidir.Kurulduğumuz günden bugüne müşteri memnuniyetini önceleyen süreçler geliştirmekteyiz. Kalite politikalarımızı sürdürülebilir kılmakiçin müşterilerimizin şikayetveya önerilerini düzenli olarak değerlendirmekteyiz.

Telefon, faks veya online form aracılığıyla bildirilen tüm talepleri değerlendirir, dinler, anlar ve zaman kaybetmeden cevaplarız.

IKINOX Regal Servisi İletişim Numarası:0216 606 08 40

FİRMAMIZ ÖZEL SERVİSTİR. 

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım