Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Uğurmumcu Westinghouse Servisi
Uğurmumcu Westinghouse Servisi

Westinghouse Türkiye yıllardır ev aletleri sektörüne önemli katkılar sağlamaktadır. Böyle önemli bir markanın servisi olan IKINOX olarak buzdolabı ve ankastre set cihazları gibi ev eşyalarının bozulması durumunda size en hızlı çözümü sunuyoruz. Beyaz eşya servisimizin hizmet verdiği genel eşyalar;

·        White Westinghouse buzdolabı

·        Çamaşır makinası.

·        Bulaşık makinası

·        Fırın, davlumbaz.

·        Ankastre ürünler.

Uğurmumcu Westinghouse Servisi 

Uğurmumcu Westinghouse IKINOX Servisi; beyaz eşya  servisi kurulduğu günden bu yana farklı ürünler sunmayı kendine ilke edinmiştir. Bünyemizde bulunan her markanın kendi kulvarında pek çok üstün özellikleri bulunmaktadır. Soğutucularda geniş hacim, pişirme gruplarında mükemmel tasarımlar, davlumbaz serisinden üstün teknolojik aletlerine kadar servisimiz, tüm marka ve modellerde resmi belgeye sahiptir. Tam donanımlı uzman ekibimizle bakım, onarım ve montaj hizmetini garanti işçilikle sunarız.

Westinghouse Servisi Uğurmumcu

Uğurmumcu Westinghouse Servisi toplam kalite politikasında stabilite sağlıyoruz. Bünyemizdeki tüm süreçler yönetim sistemi ile entegre ediyoruz, birbirini kontrol eden bir yapı geliştiriyoruz. Bu yapı hedeflerimizi besliyor. Uğurmumcu da bulunduğu tüm pazarlarda tüketici ilişkilerine satış sonrasında hız kazandırıyoruz. Daha yaygın şekilde memnuniyet ağı oluşturmaya devam ediyoruz.

Uğurmumcu Westinghouse Ankastre Servis 

Günlük hayatta kullanmakta olduğunuz ev aletlerinin düzenli olarak düzgün ve aksamadan çalışması zorunlu bir durumdur. Beyaz eşyalar zamanla arıza açabilir ve oluşan problemler doğrultusunda bakım ihtiyacı doğabilir. Tamir işlerinizi bize bildirebilir, dilerseniz servis notu bırakıp acil bir şekilde aynı gün onarılmasını isteye bilirsiniz. Beyaz eşyalarınızın tamirini bir yıl garantili olarak yapmaktayız.

Uğurmumcu Westinghouse Servisi IKINOX TEL NO: 0216 606 08 40

FİRMAMIZ ÖZEL SERVİSTİR. 

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım