Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Uğurmumcu Sharp Servisi
Uğurmumcu Sharp Servisi

Uğurmumcu da bulunan servisimizin hizmet verdiği ürün gamı;

·        SHARP Buzdolabı Türkiye .

·        Çamaşır makinası.

·        Bulaşık makinası.

·        Fırın, davlumbaz.

·        Ankastre ürünler servisi.

Uğurmumcu Sharp Servisi 

Pazardaki gelişmelerle birlikte teknolojisi de gelişen elektronik eşya sektörü, teknolojik gelişimin temeline verimliliği oturtuyor. Son yıllarda çevre dostu beyaz eşyaya olan talebin artması ile beyaz eşya üreticileri de bu yönde çalışmalarını ve ürün yelpazelerini artırdılar. Çevre bilinci hızla yayılırken, tüketimin her alanında olduğu gibi beyaz eşya sektöründe de enerji tasarruflu, doğaya daha az zarar veren ürünler geliştirilmeye başlandı. Çevre dostu ürünlerden buzdolapları siz tatildeyken elektrik faturasını kabartmıyor, çamaşır makinası çamaşırın kirini ölçüp daha az deterjan ve daha az su kullanıyor, bulaşık makinası su tüketimini bulaşık miktarına göre ayarlayabiliyor. Yeni üretilen birçok bulaşık makinası az miktarda bulaşık ile çalışarak makinanın bir bölümünü kullanarak tasarruf sağlıyor.

Sharp Servisi Uğurmumcu

Uğurmumcu Sharp Servisi kalite standartlarının öneminin kavranması, tüketici tercihlerinin ön planda tutulması, gelişmiş teknikleri ve iyi işleyen servis yapısı ihracattaki büyük başarının temelini oluşturuyor.

Uğurmumcu Sharp Servis 

Uğurmumcu Sharp Servisi aynı gün servis imkanı, kaliteli işçilik, güven eşliğinde, yaşamış oldugunuz sorunlar için tamir  hizmeti sunuyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda,  endüstriyel tasarımlarının ürün haline dönüştürülmesi aşamasında uçtan uca destek veriyoruz. Yenilikçi projeler üzerinde çalışmalara sürekli kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz.

Sharp Beyaz Eşya Servisi Uğurmumcu 

Hızlı yaşamın getirdiği zaman kısıtına yönelik yeni koşullar tüketicinin beyaz eşya tercihlerine de direk olarak etki etmektedir. Yüksek hacimli ve tazelik süresini uzatan özelliklere sahip buzdolapları haftada bir alışveriş yapma şansına sahip olan, sayıları gün geçtikçe artan ailelerin tercihi olmuştur. Benzer şekilde çamaşır makinalarında yıkama kapasiteleri her geçen yıl artmış, kurutma makinalarına talep yükselmiş, bulaşık makinalarında hızlı yıkama fonksiyonlu ürünler öne çıkmıştır. Tüm beyaz eşyalarınızın servisi ve sürekli yapılması gereken bakımlarda güvenli hizmetin garantisini Uğurmumcu Sharp Servisi olarak size sunuyoruz.

Uğurmumcu Sharp çağrı merkezi :0216 606 08 40

FİRMAMIZ ÖZEL SERVİSTİR. 

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım