Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Uğurmumcu Profilo Servisi
Uğurmumcu Profilo Servisi

İstanbul ilçesi Uğurmumcu içinde tanınmış olan, tercih edilen adreslerden IKINOX servisi, tüm elektrikli ev aletleriniz konusunda sizlere anında yardımcı oluyor.PROFİLO markasının beyaz eşya, bakım, onarım ve montajını yapıyoruz. Sizler de tüm arızalarınız konusunda servisimizden istediğiniz gibi anında yardım alın!

Uğurmumcu Profilo Servisi  

Uzman ekibimizin sunduğu kaliteli, güvenilir, uzun ömürlü hizmetler sayesinde artık beyaz eşyalarınız ilk günkü gibi olmaktadır. Uğurmumcu da bulunan servisimizin hizmet verdiği genel eşyalar;

·        Derin dondurucu.

·        Buzdolabı.

·        kombi.

·        Çamaşır makinası.

·        Bulaşık makinası.

·        Fırın, ocak.

·        Set üstü ocaklar.

·        Kurutma makinaları.

Profilo Servisi Uğurmumcu 

Uğurmumcu Profilo Servisi geçmiş yıllardan beri edindiği deneyim ve birikimleri ile üst seviyede hizmet anlayışını ilkesi olarak kabul eden firmamız, yüksek müşteri memnuniyeti prensibiyle hareket etmektedir.

Uğurmumcu Profilo Servis 

Uğurmumcu Profilo Servisi sadece servis hizmeti değil, aynı zamanda eğitimli müşteri temsilcileri ile yüksek kalitede müşteri hizmeti sunmayı da hedefliyor. Bu amaçla; ürün bilgileri, teknik destek, kampanya detayı veya uygulamaları, bayi adres bilgileri gibi her türlü sorunlarınıza profesyonel bir ekiple tam zamanında çözüm sunuyor. Ayrıca, sürekli yapılan anketlerle düzenli olarak müşteri memnuniyeti ölçülür.

·        Ayrıntılı hizmet anlayışımız.

·        Acil nöbetçi servisi.

·        personelimiz için sağlık kuralları ve hijyen, uyulması gereken kuralların en başında gelir.

·        Ürünlere yerinde bakım ve onarım hizmeti verilecekse, her müşteri ziyaretinde mutlaka galoş giyilir.

·        Uzun süreli tamir gereken ve servise götürülmesi zorunlu olan ürünlerde, müşteriyi güç durumda bırakmamak amacıyla çalışmalar yapılır.

Uğurmumcu Profilo Beyaz Eşya Servisi   

Haftanın 7 günü, Uğurmumcu Profilo Servisi arayabilir; beklemeden, yorulmadan profesyonel hizmetten yararlanabilirsiniz. IKINOX  servisimiz  sayesinde profesyonel hizmet anlayışını yakından tanımış olacaksınız.

IKINOX Profilo Servis numarası : 0216 606 08 40         

FİRMAMIZ ÖZEL SERVİSTİR.

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım