Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Uğurmumcu Buzdolabı Servisi
Uğurmumcu Buzdolabı Servisi

Uğurmumcu Buzdolabı IKINOX Servisi işine tutkuyla bağlı profesyonel insan kaynağı, güçlü teknolojik altyapısı ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile çalışıyoruz. Kullanıcıların hayatlarına dokunarak değer yaratmak, hayallerine ulaşmalarına aracılık etmek, en iyi deneyimleri yaşatmak için tüm gücüyle çalışmaya devam ediyor.

Uğurmumcu Buzdolabı Servisi 

Uğurmumcu Buzdolabı Servisi  tecrübesini yıllardan almış işinde, uzman profesyonel ekip   ile hizmet vermekteyiz. Teknolojiyi, yenilikleri takip eden bir firmayız. Evinizin mücevherleri olan beyaz eşya, kombi gibi eşyaları kendi alanında kalifiye ekibimizle mümkün olduğu sürece, genellikle yerinde servis vermeyi ilke edinen firmamız gerekli durumlarda atölyemize götürmek suretiyle çözüme ulaştırmaktadır.

Buzdolabı Servis Uğurmumcu

Çalışma prensibi olarak önceliğimiz müşteri istekleri veya yüzde yüz müşteri memnuniyeti'ni benimsiyoruz. Gelişen teknolojiyi yakından takip eden firmamız sizlere en kaliteli hizmeti en düşük maliyetle vermek için çalışmaktadır. Bizler zamanın kıymetini iyi biliyor. En iyi şekilde değerlendirip müşterilerimize söz verdiğimiz zaman da ürünlerini teslim ediyoruz.

Uğurmumcu Buzdolabı Servis 

Genelde İstanbul Uğurmumcu semtine servise gidiyoruz ama üstünde durduğumuz konu servis süreleridir. Eğer yerinde bakım ise bu genellikle aynı gün içinde çözüme ulaşıyor. Atölyeye getirdiğimiz ürünleri ise çözümü varsa mutlaka çözüme ulaştırıyoruz.

Buzdolabı Servisi Uğurmumcu 

Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM:0216 577 79 00

Etiketler:servis

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım