Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Uğurmumcu Ariston Servisi
Uğurmumcu Ariston Servisi

Ariston Servisi olarak günlük hayatımıza önemli katkılar sağlayan beyaz eşyalarınızın arızası durumunda size en kaliteli hizmet sunuyoruz. Başta Uğurmumcu olmak üzere hizmet verdiğimiz genel eşyalar;

·    Buzdolabı.

·    Çamaşır makinası.

·    Bulaşık makinası.

·    Ocak, aspiratörler.

·    Kombi.

·    Kurutma makinaları.

·    Ankastre cihazlar.

Uğurmumcu Ariston Servisi  

IKINOX Ariston Servisi elektrikli ev aletlerinin montajını, bakımını ve onarımını yaparak, bu konuda son derece titiz bir şekilde çalışmaktayız. Beyaz eşyalar konusunda Uğurmumcu ve çevresinde birçok kişinin ilk tercihi olan firmamız, tecrübeli bir şekilde sunduğu, 1 yıl garantili hizmetlerimiz sayesinde her zaman müşterilerimizi memnun bırakırız.

Ariston Servis Uğurmumcu 

Uğurmumcu Ariston Servis İstanbul olarak eşyalarınızdaki içinde yaşamış oldugunuz sorunlar için güven, kaliteli işçilik, tamir ve aynı gün servis hizmeti sunuyoruz. Haftada yedi gün yirmi dört saat kesintisiz hizmet veriyoruz. Uğurmumcu bölgesinde uzun yıllardır çalışmaktayız. Profesyonel iş ahlakı ile tüm soru ve düşüncelerinizi baza alarak çalışma rotası belirliyor ve gerekeni yapıyoruz.

Uğurmumcu Ariston Servis 

Ariston marka beyaz eşya ürünlerinin teknik servisi, bakım, onarım, tamir hizmetlerini onbeş yıldır kurumsal olarak İstanbul ilimiz genelinde faaliyet gösteriyor. Çalışmalarımızı dünya ölçeğinde yerine getiriyoruz.

Ariston Servisi Uğurmumcu   

Şirketimiz Anadolu Yakası'nın giderek gelişen noktası Uğurmumcu bölgesinde servis ağımız her geçen gün büyüyor. İş yeri ve aranılan her yer için, misyonumuz tüm dünyada insanların yaşam kalitesini artıracak benzersiz ürünlere çözümler yaratmaktır.

Acil servis desteği%100 güvenilir, uzman teknik servisi. Profesyonel Ekip.

ARİSTON IKINOX SERVİSİ İletişim : 0216 606 08 40

FİRMAMIZ ÖZEL SERVİSTİR. 

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım