Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Suadiye Profilo Servisi
Suadiye Profilo Servisi

IKINOX Servisi olarak hizmet sunmaktayız. Her beyaz eşya ürünü ayrı bir teknikle onarılmaktadır. Beyaz eşya servisi bu alanda verdiği hizmet ile ayrıca tamir aşamasından sonra test de yapmaktadır. Beyaz eşya servisi ise her eşyayı tamir edebilecek elemanlara sahip olmalıdır. Bununla birlikte servis elemanları her markanın ürününün nasıl tamir edildiğini ve bölümlerini de bilmesi gerekmektedir. O yüzden işinin ehli olan teknik servisten hizmet alınmalıdır.

Suadiye Profilo Servisi

Suadiye Profilo IKINOX Servisi olarak hizmet verdiğimiz bazı ürünler;

·        Buzdolabı 

·        Çamaşır Makinesi.

·        Bulaşık Makinesi.

·        Kurutma Makinesi.

·        Ankastre set ürünleri.

Profilo Servis Suadiye   

Teknik arıza Örneği;

Bulaşık makineniz dışarıya su akıtması.Makinenizin tahliye hortumunun yırtılması.Makineniz ısıtma programındayken kapsını açıp kapatmanız su akıtması.

Bulaşık makineniz kapak contaları deforme olması.Bulaşık makinesinin fazla ses çıkartması.Makinenizin pompa motoru arızası.Makinenizin filtre ve tahliye borusunda tıkanıklık.

Suadiye Profilo Beyaz Eşya Servisi 

Suadiye IKINOX Acil Servis desteği yüzde yüz güvenilir, uzman teknik ekip, yaygın servis ağı ile 7/24 hizmet vermektedir.IKINOX Suadiye servisi, hizmetlerimizden faydalanmak ve teknik bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz  veya telefon numaramızdan iletişime geçebilirsiniz.

Profilo Ankastre Servis Suadiye 

Sizler de arıza çıkarmış ürünleriniz konusunda IKINOX servisi ile iletişime geçtiğiniz anda yardım alabilirsiniz. Uzman ekibimizin sunduğu kaliteli, güvenilirve uzun ömürlü hizmetler sayesinde artık beyaz eşyalarınız her daim ilk günkü gibi olmaktadır.

Suadiye IKINOX Profilo Müşteri Hizmetleri : 0216 606 08 40

FİRMAMIZ ÖZEL SERVİSTİR.

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım