Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

 Suadiye Goldstar Servisi
Suadiye Goldstar Servisi

Suadiye Goldstar Servisiolarak müşteri ve sistemli çalışma ilkesi demekteyiz. Bunun yanında kaliteli hizmeti hızlı ve uygun fiyata tüketicilere kısa sürede cevap vererek, çalışmaktayız.

Suadiye Goldstar Servisi  

Müşteri memnuniyeti sağlamanın en önemli adımlarından biri kaliteli müşteri odaklı olarak hizmet sunmaktır. Yıllarca ev aletleri sektörüne önemli katkılar sağlayan Goldstar servisi olan IKINOX, Suadiye Goldstar Servisi veya bulaşık makinası gibi ev eşyalarının arızası durumunda size en kaliteli çözümü sunar.

Suadiye Goldstar servisimizin hizmet verdiği genel eşyalar;

·        Derin dondurucu.

·        Buzdolabı.

·        Çamaşır makinası.

·        Bulaşık makinası. 

·        Set üstü ocaklar.

·        Kurutma makinaları.

·        Ankastre cihazlar.

·        Kombi.

Goldstar Servis Suadiye

Suadiye Goldstar Servisi; geçmiş yıllarda edindiği deneyim ve birikimleri ile üst seviyede hizmet anlayışını ilkesi olarak kabul eden firmamız, yüksek müşteri memnuniyeti prensibiyle hareket etmektedir.Müşteriler tatmin olamadıklarında yapılacak en akıllı davranış bizzat müşterinin kendisiyle iletişim kurmak yoluyla onun tatminsizliğinin sebeplerini ortaya koyarak bunları  ortadan kaldırmaktır.

Suadiye Goldstar Servis 

Suadiye Goldstar Servisi; beyaz eşya arıza servis hizmeti vermekteyiz. Beyaz eşyalarınız zamanla deforme olabilir. Bunun sonucunda ceşitli arızalar ortaya çıkabilir. Böyle bir durumda ihtiyacınız olan tek sey güvenilir bir servistir. İşimizin arkasında durarak sizlere güven aşılamaktayız. Sizler de eşyalarınızın profesyonel şekilde onarım istiyorsanız bizlere ulaşarak arıza bildirimi yapabilirsiniz.

Goldstar Ankastre Servis Suadiye 

Suadiye Goldstar Servisi birçok markanın beyaz eşya, ve diğer elektrikli ev aletlerinin montajını, bakımını ve onarımını yapan IKINOX beyaz eşya servisi, bu konuda son derece titiz bir şekilde çalışarak hizmet sunmaktadır. Beyaz eşyalar konusunda Suadiye çevresinde birçok kişinin ilk tercihi olan firmamız, tecrübeli bir şekilde sunduğu, garantili hizmetleri sayesinde her zaman kendinden memnun bırakmaktadır.

Suadiye Goldstar Beyaz Eşya Servisi  

Sadece servis hizmeti değil, aynı zamanda yüksek kalitede müşteri hizmeti sunmayı hedefliyor. Bu amaçla; ürün bilgileri, teknik destek, kampanya detayı, uygulamaları, bayi adres bilgileri gibi her türlü soru veya sorununuza profesyonel bir ekiple tam zamanında çözüm sunuyor.

IKINOX TEL NO: 0216 606 08 40

FİRMAMIZ ÖZEL SRVİSTİR. 

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım