Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Sarıgazi Westinghouse Servisi
Sarıgazi Westinghouse Servisi

Uzun yıllar boyunca ev aletleri sektörüne önemli katkılar sağlayan White Westinghouse Türkiyemarka servisi olan IKINOX, buzdolabı ve kombi gibi ev eşyalarının bozulması durumunda size en hızlı çözümü sunar. Beyaz eşya servisimizin hizmet verdiği genel eşyalar;

·    White Westinghouse buzdolabı

·    Çamaşır makinası.

·    Bulaşık makinası.

·    Fırın, davlumbaz.

·    Ankastre ürünler.

Sarıgazi Westinghouse Servisi 

Sarıgazi  IKINOX Servisi; beyaz eşya servisi kurulduğu günden bu yana farklı ürünler sunmayı kendine ilke edinmiştir. Bünyemizde bulunan her markanın kendi kulvarında pek çok üstün özellikleri bulunmaktadır. Soğutucularda geniş hacim, pişirme gruplarında mükemmel tasarımlar, davlumbaz serisinden üstün teknolojik aletlerine kadar servisimiz, tüm marka ve modellerde resmi belgeye sahiptir. Tam donanımlı uzman ekibimizle bakım, onarım ve montaj hizmetini garanti işçilikle sunarız.

Westinghouse Servis Sarıgazi 

Bünyemizdeki tüm süreçler yönetim sistemi ile entegre edilerek, birbirini kontrol eden bir yapı geliştirilmiştir. Bu yapı hedeflerimizi beslemektedir. Sarıgazi debulunduğu tüm pazarlarda tüketici ilişkilerine satış sonrasında hız kazandırarak daha yaygın şekilde memnuniyeti devam ettirmektedir.

Sarıgazi Westinghouse Ankastre Servisi  

Sarıgazi Westinghouse müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Müşterilerimize sağladığımız servis hizmetleri şunlardır;

·    İşinde uzman personeller ile çalışmaktayız.

·    Doğru, yerinde ve zamanında tespitlerle ürünü tamir etmekteyiz.

·    Tamir sonrası ürünü sizinle birlikte kontrol ederiz.

·    Randevuya zamanında gideriz.

·    Müşterilerimize yedek cihaz tahsis ederiz.

·    Beyaz eşyalarınızın tamirini garantili olarak yapmaktayız.

Westinghouse Beyaz Eşya Servis Sarıgazi 

Sarıgazi Westinghouse Servisi; günlük hayatta kullanmakta olduğunuz beyaz eşyaların düzenli olarak düzgün ve aksamadan çalışması zorunluluk halindedir. Beyaz eşyalar zamanla arıza açabilmekte ve oluşan problemler doğrultusunda bakım ihtiyacı doğabilmektedir. Tamir işlerinizi bize bildirebilir, dilerseniz servis notu bırakıp acil bir şekilde aynı gün onarılmasını isteye bilirsiniz.

IKINOX TEL NO: 0216 606 08 40

FİRMAMIZ ÖZEL SERVİSTİR. 

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım