Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Küçükyalı Sharp Servisi
Küçükyalı Sharp Servisi

Küçükyalı IKINOX uzmanca yapılan bakım, onarım işlemleri  güvenliğinizin, ekonomik kullanım ve cihazınızın mükemmel bir şekilde işlevini yerine getirmesinin sürekliliğini sağlar.

Küçükyalı IKINOX servisimizin hizmet verdiği ürünler ;

·        SHARP Buzdolabı Türkiye .

·        Çamaşır makinası.

·        Bulaşık makinası.

·        Fırın, davlumbaz.

·        Ankastre ürünler servisi.

Küçükyalı Sharp Servisi 

Küçükyalı Sharp Servisi tarafından düzenlenen yeterliliklerin değerlendirildiği sınav sistemlerini de içeren periyodik eğitimler ile eğitilmiş tecrübeli teknisyenler ile hizmet sunmaktadır.Beyaz eşyanızın dilinden en iyi IKINOX Servisiniz anlar! Bunun için gereken teknoloji, eğitimli ve uzman personel ve şeffaf servis anlayışı bilgisi olmak zorundadır. Cihazınızı teslim ettiğiniz kişinin beyaz eşyanızı ne kadar tanıdığını bilemezsiniz. Meydana gelen hasarın doğru tespit edilip onarıldığından emin olmalısınız!

Sharp Servis Küçükyalı  

Bir daha aradığınızda size tekrar hizmet edecek garantisini kimse veremez. Daha sonra beyaz eşyanızda bir sorun çıktığında karşınızda uzman bir kişi bulamaya bilirsiniz. Yapılan işlemler bize göre hem daha pahalı hem de daha sonra yol açacağı zararların maliyeti çok daha yüksek olabilir.

Küçükyalı Sharp Servis

Küçükyalı IKINOX Servisi yapılan bakım ve onarımların kalite garantisini vermektedir. Beyaz eşyalarınızdaki beklenmeyen arızalarda hemen  Küçükyalı Sharp Servisi arayarak SHARP servis hizmeti alabilirsiniz. Hizmet randevuları müşterilerin evde servis bekleme sıkıntısını çözmek üzere en kısa sürede verilmektedir.

Sharp Beyaz Eşya Servis Küçükyalı  

SHARP beyaz eşyalar bir evrim niteliği taşır. Stil ve tasarım konusunda lider yenilikleri beraberinde getirir. Tüketicilerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini doğru bir şekilde tespit ederek hem estetik hem şık hem de teknik yönden çözümler sunan Küçükyalı Sharp Servisi beyaz eşyalar evinde vakit geçirmeyi sevenler için idealdir.

Küçükyalı Sharp Servisi Çağrı Merkezi :0216 606 08 40

FİRMAMIZ ÖZEL SERVİSTİR. 

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım