Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Göztepe General Electric Servisi
Göztepe General Electric Servisi

Göztepe General Electric Servisi günlük hayatımıza önemli katkılar sağlayan servisi olan IKINOX,  General Electric ankastre set , derin dondurucu ve buzdolabı arızası ya da bakım gerektiren durumlarda size en kaliteli hizmet sunar.

Göztepe General Electric Servisi 

Göztepe de bulunan  servisimizin hizmet verdiği genel eşyalar;

·        Buzdolabı.

·        Çamaşır makinası.

·        Bulaşık makinası.

·        Kurutma makinası.

·        Derin dondurucu.

·        Ocak.

·        Ankeastre cihazlar.

General Electric Servis Göztepe 

Beyaz eşya servisi amaçlı başvurabileceğiniz birçok husus bulunuyor. Son zamanlarda teknoloji gelişiyor, bu sayede insanlar rahat, konforlu bir hayat sürdürüyor. Evinizin tüm ihtiyaçlarını neredeyse beyaz eşyalar sağlamaktadır. Beyaz eşyanızdan birinde  sorun çıksa işleriniz aksamaya başlar. Özellikle buzdolabı ya da çamaşır makinasının işlevi çok büyüktür. Arıza yaptıkların da insan gücüne dayalı işler ortaya çıkar. Beyaz eşya servislerine bu aşamada ihtiyaç doğmaktadır.

Göztepe General Electric Servis 

Sürdürülebilirlik ve estetiğin çoğu zaman bir arada bulunması zor oluyor, İşte tam bu amaçla; profesyonel hizmet, üst düzey müşteri memnuniyeti anlayışı ile hareket eden Göztepe General Electric Servisi, hizmetleriyle tanışıyorsunuz.

General Electric Servisi Göztepe 

Göztepe General Electric Servisi ev aletleri zamanla size çok büyük sorunlar yaşatabilir. Maddi manevi sıkıntı çekmek istemiyorsanız buzdolabı, çamaşır makinası gibi ev aletlerinizin düzenli olarak bakım yapılması gerekir.

Göztepe General Electric Beyaz Eşya Servisi  

Göztepe General Electric Servisi uzun  yıllardan beri halkı için çalışmakta zor durumda kalmamanız mağdur olmamanız için elinden gelen her şeyi yapar. Teknik destek hizmeti sağlamaktayız 7/24 Acil servis desteği yüzde yüz güvenilir. Zamanında randevu, profesyonel ekip anlayışıyla çalışır.

Göztepe IKINOX General Electric Çağrı Merkezi : 0216 606 08 40

FİRMAMIZ ÖZEL SERVİSTİR. 

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım