Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Dudullu İndesit Servisi
Dudullu İndesit Servisi
Dudullu İndesit özel servis sektörüne adım atan firmamız, yıllar geçtikçe edindiği tecrübe sonucu artık profosyoneldir. İstanbul genelinde 2018 yılında yeni uzman kadrosu ile her marka beyaz eşyaların servis hizmetini garantili olarak sağlar. Sizlere bir telefon kadar yakın olduğumuzu asla unutmayın. Uzman teknik personel ve teknoloji avantajlarını en üst düzeyde tutarız. Organizasyon yapısıyla, müşteri memnuniyetini sağlamak tek gayemizdir.

Dudullu çevresinde faaliyetlerini sürdüren İndesit Türkiye beyaz eşya ürünlerinin bakım ya da onarımını gerçekleştiriyoruz. Beyaz eşyalarınız için hızlı, ekonomik teknik yardımı, Dudullu IKINOX ile özel servis almanın yolunu keşfedin.

Dudullu İndesit Servis

Senelerdir ev aletleri sektörüne önemli katkılar sağlayan İndesit Company Beyaz Eşya  özel servisi olan IKINOX, buzdolabı veya çamaşır makinası gibi ev eşyalarının onarım ya da bakımı durumunda size en kaliteli çözümü sunar.

Tüm beyaz eşyalarınızın servisi için tamiri, bakımı, servisi hizmetini ya da ihtiyaç halinde yedek parça ürünlerini sağlıyoruz.

İstanbul Anadolu Yakasında, Dudullu İndesit marka eşyalarınızın tamir ve bakımın  hizmetini profesyonel olarak veriyoruz. Ürünlerinize size uygun fiyat güvencesiyle 1 yıl garantili malzeme işçilik veriyoruz.

Dudullu İndesit Servisi

Zamanında, planlı ve güvenli hizmet için bize ulaşın! Güvenli hizmetin garantisini veriyoruz.
Unutmayın ki kalite tesadüf değildir!

Dudullu İndesit Servisi; şikayet ya da öneri gibi tüm taleplerinize en hızlı en güvenli şekilde cevap veriyoruz.
Dudullu İndesit Özel Servisi seçin rahat edin! 0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım