Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Cevizli Goldstar Servisi
Cevizli Goldstar Servisi

Cevizli Goldstar IKINOX Servisi uzman kadromuz ile sizlere daha iyi hizmetler verebilmek için özveriyle çalışmaktayız. Hizmetlerimiz kapsamında yapılan servis bakımlarında bir yıl işçilik, yedek parça garantisi verilmektedir. Firmamız, beyaz eşyanızın veya kombinizin montajından tutun da her türlü onarım ya da bakım hizmetlerini vermektedir.

Cevizli Goldstar Servisi 

Kalite ayrıcalığında müşteri memnuniyeti ön planda tutarak servisimizin hizmet verdiği genel eşyalar;

·        Buzdolapları.

·        Fırınlar.

·        Derin Dondurucular.

·        Solo Ocaklar.

·        Ankastre Ürünler.

·        Çamaşır Makineleri.

·        Bulaşık Makineleri.

·        Kombi.

Goldstar Servis Cevizli 

Cevizli Goldstar Servisi, beyaz eşya servisine başvurabileceğiniz birçok husus bulunuyor. Son zamanlarda teknoloji gelişiyor, bu sayede insanlar rahat, konforlu bir hayat sürdürüyor. Evinizin tüm ihtiyaçlarını neredeyse beyaz eşyalar sağlamaktadır. Beyaz eşyanızdan birinde  sorun çıksa işleriniz aksamaya başlar. Özellikle buzdolabı ya da ocakların işlevi çok büyüktür. Arıza yaptıkların da insan gücüne dayalı işler ortaya çıkar. Beyaz eşya servislerine bu aşamada ihtiyaç doğmaktadır.

Cevizli Goldstar Servis 

Elektrikle çalışan bu hassas aletleri kendiniz onarmaya çalışılmamalı anında bir servis çağırmalısınız. Aksi taktirde hiç yapılmaz bir duruma getire bilirsiniz. Cevizli  Goldstar Servisi olarak tüm markalar ile ilgileniyor ve hasarlarını gideriyoruz. Beyaz eşyalarınızın onarım ve bakımını evinizde gerçekleştirilmeye çalışılıyoruz. Yapılamadığı takdirde götürüp, en kısa süre içinde tadilatını yaparak çözüme ulaştırıyoruz. Profesyonellik gerektiren mesleğimizi en kaliteli şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz.

Goldstar Servisi Cevizli 

En küçük ayrıntısına kadar incelenerek sorun gideriliyor. Bunun yanı sıra diğer hususlarda göz önüne alınarak, kontroller gerçekleştiriliyor. IKINOX Servisi olarak yeni eşyalarınızı da bağlıyor, tesisatını ayarlıyor kullanılır bir vaziyete getirerek size bırakıyoruz.Cevizli Goldstar Servisi; ev aletleri zamanla size çok büyük sorunlar yaşatabilir. Maddi manevi sıkıntı çekmek istemiyorsanız; ev aletlerinizin düzenli olarak bakım yapılması gerekir.

Cevizli IKINOX Goldstar Servis TEL NO: 0216 606 08 40      FİRMAMIZ ÖZEL SERVİSTİR. 

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım