Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Çengelköy Ariston Servisi
Çengelköy Ariston Servisi

Çengelköy Ariston Servisi

Kuruluş aşamasından beri doğru hedef ve stratejilerle, sektörde hızla büyüyen Ariston Teknik Servisi olan IKINOX un hizmet verdiği ürünler:

·     Buzdolabı.

·     Bulaşık makinası.

·     Çamaşır makinası.

·     Davlumbazlar.

·     Fırın.

·     Ankastre ürünler.

Ariston Servis Çengelköy

Çengelköy Ariston Servisi İstanbul genelinde hizmet vermeye yıllardır devam ediyoruz. Çengelköy müşterilerine en hızlı  güvenilir, hizmeti vermek için haftanın yedi gün yirmi dört saat boyunca çalışmalar yapıyoruz.Çengelköy Ariston Servisi tarafından en küçük ayrıntısına kadar incelenerek sorun giderilir. Bunun yanı sıra diğer hususlarda göz önüne alınarak, kontroller gerçekleştirilir. Ariston Servisi Çengelköy olarak yeni eşyalarınızı da bağlıyor, tesisatını ayarlayarak kullanılır vaziyete getirerek size bırakıyoruz.

Çengelköy Ariston Servis

Ev eşyalarının hayatımızdaki rolü tartışmasız çok büyüktür. Bazen eşyalarımızda bakım, onarım gereksinimi ortaya çıkabilir. Örneğin; Buzdolapları zamanla sürekli kullanımdan dolayı aşınır ya da çeşitli arızalar çıkarmaya başlar. Genellikle iyi soğutmama, buzlanma veya çok elektrik harcama gibi problemler olduğu gibi ses yapma, koku gelmesi ve komple çalışmaması gibi büyük sorunlarda oluşabilir.Buzdolabınızı yeni alırken boyutu, özellikleri, az enerji harcaması kadar teknik servis performans ayarlarına dikkat edin. İyi bir buzdolabı kadar iyi bir servis ekibi de önemlidir. Çengelköy Ariston her konuda size yardımcı olur.

Ariston Servisi Çengelköy

Buzdolapları yüksek performans ile çalışması için düzenli bakım yaptırılması gerekir. Çengelköy Ariston Servisi ile yaptıracağınız rutin bakımlar buzdolabınızın ömrünü uzatır. Daha az elektrik harcamasını sağlar ve sizin için tehlikeli ya da masraflı oluşacak arızayı önlemenizi sağlar.

Çengelköy Ariston Servisi

Çengelköy IKINOX özel servisi olarak siz müşterilerimize tavsiyemiz; buzdolabı kapısını çok sık şekilde uzun süreli açık tutulması ısı kaybına neden olur. Isıyı koruyabilmek için sürekli çalışır bu da buzdolabının yorulmasına, fazla enerji harcamasına ve zamanla bozulmasına neden olur. Ayrıca buzdolabına sıcak bir şey, üstü açık sıvılar konulmamalıdır.

Çengelköy Ariston servisi, Bakım, onarım ihtiyacınız için firmamız her zaman hazırdır.

IKINOX TEL NO: 0216606 08 40

FİRMAMIZ ÖZEL SERVİSTİR.

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım