Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Bostancı Çamaşır Makinası Servisi
Bostancı Çamaşır Makinası Servisi

Bostancı pazarlarındaki gelişmelerle birlikte teknolojisi de gelişen elektronik eşya sektörü, teknolojik gelişimin temeline verimliliği oturtuyor.Servis talebinizi müşteri çağrı merkezine veya internet üzerinden iletebilirsiniz. Uygun fiyatlarla hizmet veren firmamız kapıda kredi kartı ile ödeme imkanı da sunmaktadır. Bostancı Çamaşır Makinası Servisi hizmet verdiği onarım, bakım ve arızalara garanti vermektedir.

Bostancı Çamaşır Makinası Servisi 

Anında çözüm üretmek için çalışan IKINOX, Her marka cihazlarınıza bir yıl garantili teknik servis hizmeti verir. İstanbul anadolu yakasına hizmet veren IKINOX servisi çağrı merkezlerimizden arayarak randevu talebinde bulunabilirsiniz. Onarılması gereken beyaz eşyalarınız, ankastreleriniz için Bostancı IKINOX servisi ne ulaşın!

Çamaşır Makinası Servis Bostancı 

Hızlı ve güvenilir teknik servis anlayışı ile gezici mobil araçları ile aynı gün ürünlerinize servis imkanı.Vermiş olduğumuz hizmetler için Bostancı Çamaşır Makinası Servisi teknik ekip konusunda uzman ekiplerimiz size yönlendirilecektir. Teknik destek ekibimiz sürekli eğitimlere tabi tutulur.

Bostancı Çamaşır Makinası Servis 

Bostancı Çamaşır Makinası Servisi beyaz eşya, ankastre ve buzdolabı arızalarınız için montaj bakım arıza, yedek parça satış sonrası hizmetleri sunmaktadır. 7/24  0216 606 08 40 Çağrı Merkezimizi arayabilir; beklemeden yorulmadan profesyonel Servis hizmetinden yararlanabilirsiniz.Tüm beyaz eşyalarınızın servisi ve sürekli yapılması gereken bakımlarda güvenli hizmetin garantisini Bostancı IKINOX Servisi olarak size sunuyoruz.

Bostancı Çamaşır Makinası Servisi :0216 606 08 40

FİRMAMIZ ÖZEL SERVİSTİR.

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım